reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

hehe widze,ze wszystkie mamy juz dosyc tego siedzenia w 4 scianach....dlatego pewnie tak bardzo nam sie spieszy do nowych obowiazkow....:-) ja spie codziennie do 12 a o 15 juz Kubciou wraca z przedszkola i wtedy to znow mam ochote sie ponudzic a juz nie moge niestety....
dzis pobilam rekord...miedzy 23 a 6 rano bylam w toalecie 7 razy....

reklama
to ja mam do tyłu strasznie z przygotowaniami... nie mam nic wyprane :baffled: a o prasowaniu już nie wspomnę na sama myśl że tyle tego będzie robi mi się słabo.. ale trzeba nadrobić i może jutro zacząć pomału prać :zawstydzona/y:
madzik_ chyba nie tylko twój to taki panikarz mój też i ostatnio chciała już łóżeczko skręcać bo w razie czego już będzie ehhh

Tanu 7 razy :szok: ja ostatnio budzę się tylko raz tak koło 4 rano :-p
nefka mój mąż to panikarz a pozatym to on nie odróżnia bodów od śpiochów i kaftaników :baffled::-D ja mu tłumaczę ale on ma chyba krótką pamięć :-D także jakby miał spakować torbę dla małego to ja nie wiem co by tam było :-p

nefka to mnie pocieszyłas:-D u nas lóżeczko już rozłozone, trzymamy w nim ubranka dla maluszka, czesc juz poprasowana i poskładana, bo komodę mamy nowa i nam się wietrzy z tego przykrego zapachu jak to w nowych meblach:baffled:

dobra koniec leżakowania..
Wróce później:tak: Mąz z pomidorówki się ucieszy (jego ulubiona zupa)ale pewnie bedzie krzyczał że wstawałam z łózka:wściekła/y: ale co ja mam robić jak już pierdolca dostaje??:baffled:jak mi twardnieje to sie kłade..

Cześć
Jejku a mi zostało 17 dni do terminu i jeszcze nie jestem spakowana
i w sumie to niewiem na co czekam...

:szok::szok::szok:

a wy laseczki macie wiecej niz 30 i się przejmujecie.

Jutro idę do gin. i pakuje torb już na 100% - w sumie niema na co czekać

witam wszystkie nowe marcóweczki :tak::-)

wczoraj miałam strasznie leniwy dzien-czyt. zanudzałam sie:-(dziś nie lepiej bo tak mi się dobrze spało a wredny kot zaczął miauczeć pod moimi drzwiami o 8:wściekła/y::wściekła/y:wrrr już zła jestem:wściekła/y:
Poza tym jakoś ten czas mi tak wolno leci:-(

Madzik mi też się nudzi jak djabli, i nic mi się nie chce:baffled:co do kotów to ja takiego wrednego kota mam w domu, zaraza jedna w dzień śpi a w nocy chodzi i serenady śpiewa :baffled: dlatego ostatnio mnie rozwalił ten kawał:

Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy:
- No i kur.. gdzie? Pytam was, gdzie jest ta pier...... wiosna? Co za pokręcony kraj! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków? Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to kur.. jest?! A odwilż kiedy przyjdzie? Śnieg z nieba sypie jakby ich tam wszystkich w górze popieprzyło...
Stojący niedaleko ludzie, słuchając te kocie miauczenia, mówią:
- Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie.
Kotów nie oszukasz.

Kaczuszka ty chyba chcesz szybko urodzić bo widzę że nie masz litości dla siebie , wciąż w ruchu coś robisz, a brzuch twardy uważaj na siebie kobito :dry:
Vinniki i Avanti trzymam kciuki za dobre wyniki :tak:
Mordoklejka miłego dnia życzę i udanych zakupów
Justina fajnie że ci się udało zapisać do lekarza, do luxmedu zawsze trzeba próbować w dniu przyjmowania przez danego lekarza, bo często zwalnia się jakieś miejsce
Tanu ja jeszcze nie jestem spakowana, nie mam jeszcze wszystkiego kupionego, a ciuszki ze względu na remont w chacie i wszechobecny pył czekają w szufladzie na pranie i prasowanie. Jednym słowem jestem daleko w polu i mam nadzieję że jeszcze zdąże ze wszystkim:sorry2: a pieluchy mam Huggisa 1 mała paczka, mam nadzieję że nie będą za małe
Nefka jakie życie bywa przewrotne co? człowiek cieszy się że ktoś go kopie z rana ;-):-D:-D:-D

reklama
jej dziewczyny to ja jestem w szoku:szok: ze wy np tylko raz idziecie.....u mnie 4 to norma...dlatego jak juz wszyscy wyjda z domu to kolo 9 rano jestem nieprzytomna bo co to za noc jak sie co godzine wstaje....może Miłoszek juz mnie trenuje zebym sie zbytnio do spania nie przyzwyczaiła...

Do góry