reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

hehe widze,ze wszystkie mamy juz dosyc tego siedzenia w 4 scianach....dlatego pewnie tak bardzo nam sie spieszy do nowych obowiazkow....:-) ja spie codziennie do 12 a o 15 juz Kubciou wraca z przedszkola i wtedy to znow mam ochote sie ponudzic a juz nie moge niestety....
dzis pobilam rekord...miedzy 23 a 6 rano bylam w toalecie 7 razy....

reklama
to ja mam do tyłu strasznie z przygotowaniami... nie mam nic wyprane :baffled: a o prasowaniu już nie wspomnę na sama myśl że tyle tego będzie robi mi się słabo.. ale trzeba nadrobić i może jutro zacząć pomału prać :zawstydzona/y:
madzik_ chyba nie tylko twój to taki panikarz mój też i ostatnio chciała już łóżeczko skręcać bo w razie czego już będzie ehhh

Tanu 7 razy :szok: ja ostatnio budzę się tylko raz tak koło 4 rano :-p
nefka mój mąż to panikarz a pozatym to on nie odróżnia bodów od śpiochów i kaftaników :baffled::-D ja mu tłumaczę ale on ma chyba krótką pamięć :-D także jakby miał spakować torbę dla małego to ja nie wiem co by tam było :-p

nefka to mnie pocieszyłas:-D u nas lóżeczko już rozłozone, trzymamy w nim ubranka dla maluszka, czesc juz poprasowana i poskładana, bo komodę mamy nowa i nam się wietrzy z tego przykrego zapachu jak to w nowych meblach:baffled:

dobra koniec leżakowania..
Wróce później:tak: Mąz z pomidorówki się ucieszy (jego ulubiona zupa)ale pewnie bedzie krzyczał że wstawałam z łózka:wściekła/y: ale co ja mam robić jak już pierdolca dostaje??:baffled:jak mi twardnieje to sie kłade..

Cześć
Jejku a mi zostało 17 dni do terminu i jeszcze nie jestem spakowana
i w sumie to niewiem na co czekam...

:szok::szok::szok:

a wy laseczki macie wiecej niz 30 i się przejmujecie.

Jutro idę do gin. i pakuje torb już na 100% - w sumie niema na co czekać

witam wszystkie nowe marcóweczki :tak::-)

wczoraj miałam strasznie leniwy dzien-czyt. zanudzałam sie:-(dziś nie lepiej bo tak mi się dobrze spało a wredny kot zaczął miauczeć pod moimi drzwiami o 8:wściekła/y::wściekła/y:wrrr już zła jestem:wściekła/y:
Poza tym jakoś ten czas mi tak wolno leci:-(

Madzik mi też się nudzi jak djabli, i nic mi się nie chce:baffled:co do kotów to ja takiego wrednego kota mam w domu, zaraza jedna w dzień śpi a w nocy chodzi i serenady śpiewa :baffled: dlatego ostatnio mnie rozwalił ten kawał:

Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy:
- No i kur.. gdzie? Pytam was, gdzie jest ta pier...... wiosna? Co za pokręcony kraj! Gdzie dziewczyny, przebiśniegi, świergolenie skowronków? Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to kur.. jest?! A odwilż kiedy przyjdzie? Śnieg z nieba sypie jakby ich tam wszystkich w górze popieprzyło...
Stojący niedaleko ludzie, słuchając te kocie miauczenia, mówią:
- Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie.
Kotów nie oszukasz.

Kaczuszka ty chyba chcesz szybko urodzić bo widzę że nie masz litości dla siebie , wciąż w ruchu coś robisz, a brzuch twardy uważaj na siebie kobito :dry:
Vinniki i Avanti trzymam kciuki za dobre wyniki :tak:
Mordoklejka miłego dnia życzę i udanych zakupów
Justina fajnie że ci się udało zapisać do lekarza, do luxmedu zawsze trzeba próbować w dniu przyjmowania przez danego lekarza, bo często zwalnia się jakieś miejsce
Tanu ja jeszcze nie jestem spakowana, nie mam jeszcze wszystkiego kupionego, a ciuszki ze względu na remont w chacie i wszechobecny pył czekają w szufladzie na pranie i prasowanie. Jednym słowem jestem daleko w polu i mam nadzieję że jeszcze zdąże ze wszystkim:sorry2: a pieluchy mam Huggisa 1 mała paczka, mam nadzieję że nie będą za małe
Nefka jakie życie bywa przewrotne co? człowiek cieszy się że ktoś go kopie z rana ;-):-D:-D:-D

reklama
jej dziewczyny to ja jestem w szoku:szok: ze wy np tylko raz idziecie.....u mnie 4 to norma...dlatego jak juz wszyscy wyjda z domu to kolo 9 rano jestem nieprzytomna bo co to za noc jak sie co godzine wstaje....może Miłoszek juz mnie trenuje zebym sie zbytnio do spania nie przyzwyczaiła...

Do góry