reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

kaczuszka ja kupiłam newborn jedno opakowanie na początek, bo niby mamy mautkie dzieciątko.. A po urodzeniu się okaże i wtedy jednak kupimy.. Tzn mąż:tak:

reklama
madzik_, tak wziął mnie do szpitala bo na ostatniej wizycie jak mnie ważył to przytyłam 2,7kg w 3 tygoidnie( od poprzedniej ) i pytał czy mi puchną nogi, powiedziałam, że nie ale dłonie owszem - więc skierował mnie na patologie aby porobić badania w kierunku białkomoczu.

kaczuszka2 my tez kupiliśmy 2, jedynki są od 2-5kg a dwójeczki od 3-6.. byliśmy w makro i za opakowanie 79(?) sztuk zapłacilismy 38zł czyli wyszlo 0,49gr za sztukę. w TESCO chyba wychodzi 0,54gr

Nudzi mi się w domu samej. Skończyłam robić obiadek, ide chyba sie pouczyc :-D normalnie ta zbliżająca się wiosna tak na mnie działa albo syneczek.. tez zbliżający się :-)

Tanu ja właśnie ostatnio popakowałam torbę do szpitala bo ginek powiedział że może na koniec lutego już pójdę rodzic więc wolę być przygotowana ;-)
co do pieluszek to ja kupiłam new born Pampers 2-5kg :blink:

Witajcie :-)
ciesze się że u was wszystko w porządku jest i widzę że samopoczucie tez niezłe :tak:
ja dziś rano się trochę przeraziłam bo mały się nie ruszał a zwykle jak wstajemy i jemy śniadanie to skacze w brzuszku a tu dziś nic:szok: ale już jestem spokojna troszkę mnie skopał, chyba dziś leniwy jest :-)
co do spakowanej torb hmmm to w sumie nie mam jeszcze wszystkiego kupionego :zawstydzona/y: brakuje kilku rzeczy do szpitala, no i jakoś do mnie nie dociera że to już niedługo:baffled: a pampersów jeszcze nie mamy

a jak mi się nudzi w domu samej:-( pierdolca dostaje:-(
Idę zrobić pomidorówke na obiadek.:tak:
Justyna dobrze że jednak białkomocz nie wyszedł.

co do pakowania ja mam jeszcze 39 dni do porodu wiec się nie spiesze, choc po bólach jak na@ powinnam być przygotowana..Na razie się uspokoiło więc jest Ok.:tak:

ja z pakowaniem też bym pewnie jeszcze czekała ale mąż na mnie krzyczał że później w razie czego będzie latał i wszystkiego szukał i tak być nie może ;-):-D
ja też się nudzę obiad mam zrobiony, mieszkanko posprzątane i siedze na necie bo nic innego do roboty nie mam :tak::-p

avanti85 oj ten mąż, chyba boi się że czegoś zapomni ;-) faceci ... ale z 2 str to na innym forum widziałam że dziewczyny to już od miesiąca są spakowane :baffled:
też już dostaje pierdolca w domu bo ile w końcu można, :angry:

reklama
chyba lepiej się jednak spakować samej, bo mąż nawet z listą i tak będzie sial panikę:-) bynajmniej mój:-D

Zaraz idę wstawić już chyba ostatnia pralkę rzeczy dla dzidziusia.:tak:

Do góry