reklama
Dominika81
Fanka BB :)
Volcan - nie stresuj się. Połóż się, poleż, może się prześpij trochę. Mam nadzieję, że minie złe samopoczucie.
Ja właśnie zjadłam obiad i mały szaleje na całego
Ja właśnie zjadłam obiad i mały szaleje na całego
avanti85
Entuzjast(k)a
Ewelcia trzymamy kciuki za ciebie i dzidzie ....:-)
Volcan mnie też rano bolał brzusio i też mnie brało na wymioty ale wzięłam nospe i narazie przeszło
co do walentynek umawialiśmy sie z mężem że nie robimy sobie prezentu a tu niespodzianka rano mąż poszedł do sklepu na zakupy i wrócił z czekoladkami i wielkim misiem troszkę jestem zła bo ja dla niego nic nie kupiłam i tak mi trochę głupio Miłego dnia i udanych WALENTYNEK ;-)
Volcan mnie też rano bolał brzusio i też mnie brało na wymioty ale wzięłam nospe i narazie przeszło
co do walentynek umawialiśmy sie z mężem że nie robimy sobie prezentu a tu niespodzianka rano mąż poszedł do sklepu na zakupy i wrócił z czekoladkami i wielkim misiem troszkę jestem zła bo ja dla niego nic nie kupiłam i tak mi trochę głupio Miłego dnia i udanych WALENTYNEK ;-)
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Ja też jestem bardzo ciekawa co z ewelcią ale nie będę pisać,sama do nas napisze jak cos
Ja też już po obiedzie a teraz lenistwa ciąg dalszy,nawet nie wsadziłam garów do zmywarki no nic mi się nie chce
Ja też już po obiedzie a teraz lenistwa ciąg dalszy,nawet nie wsadziłam garów do zmywarki no nic mi się nie chce
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Cześć Laseczki:-)
A ja tak jak wczoraj pisałam to dzisiaj upiekłam pączusie,mniam palce lizać, ale to tak oszczędnie się nimi delektuje, ale zawsze to jakaś odmiana
Ewelcia, wykrakała sobie maluszka, achhh jak fanie:-) Już niedługo wszystkie będziemy się cieszyc naszymi brzdącami
A ja tak jak wczoraj pisałam to dzisiaj upiekłam pączusie,mniam palce lizać, ale to tak oszczędnie się nimi delektuje, ale zawsze to jakaś odmiana
Ewelcia, wykrakała sobie maluszka, achhh jak fanie:-) Już niedługo wszystkie będziemy się cieszyc naszymi brzdącami
M*R*
Fanka BB :)
Avanti to ja tak jak Ty dostalam misia i serce w czekoladzie a corka balonika w ksztalcie serca i rowniez slodycze w ksztalcie serducha.
Ja tam przy porodzie mialam ze soba telefon tylko sobie wyciszylam;-).Pozniej odczytalam wiadomosci i zaczelam odpisywanie,tak wiec jak Ewelcia bedzie juz "po " to napewno da nam znac.Nie zapomne jak bardzo spac mi sie chcialo ale ostro pisalam smsy i cykalam corce zdjecia komorka.
Ja tam przy porodzie mialam ze soba telefon tylko sobie wyciszylam;-).Pozniej odczytalam wiadomosci i zaczelam odpisywanie,tak wiec jak Ewelcia bedzie juz "po " to napewno da nam znac.Nie zapomne jak bardzo spac mi sie chcialo ale ostro pisalam smsy i cykalam corce zdjecia komorka.
Nika81
nareszcie razem
a Ja jestem dzis smutna i zla Moj J pracuje tzn kladzie kafelki i takie tam u kolegi w nowym domu, i dziś akurat jego córka ma 1 urodziny tak, więc postanowil zostac i wypić z nimi zaraz posiedziec ze mną mialam plany na dzisiaj wyjsc na chińskie jedzenie czy cos takiego...A on mi popsul wszystko(( jest mi smutno, ze tak siedzi i bedzie dsopiero wieczorem, w dodatku pewnie pijany jak beton bo przeciez to okazja... do wypicia.. nie rozumiem tego.... ani on oni nikt ze znajomych tylko roczna dziewczynka (( i alkohol boszzzzz co się z tymi ludzmi porobilo po za tym czemu mnie tam nie ma?????? ja mam siedziec pewnie w domu (( i czekac (((. Smutno mi
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Nika81 faktycznie smutne to,no i okazja nie bardzo na alkohol ewentualnie jakies picolo
Ja też na porodówce miałam telefon przy sobie,lekarz odłożył go na bok przy partych żeby mi czasem nie spadł zaraz po wszystkim mi go podał :-)
Ja też na porodówce miałam telefon przy sobie,lekarz odłożył go na bok przy partych żeby mi czasem nie spadł zaraz po wszystkim mi go podał :-)
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
ja rowniez jestem dzisiaj caly dzien sama tyle ze mi to wogole nie przeszkadza ostatnio lubie w ciszy i spokoju sobie poleniuchowac ;-) a weekend to jedyny taki czas ze mam wolny caaaaaly dzien:-)
co do telefonu to nie wiem jak bedzie w moim przypadku ale czuje ze od razu po porodzie pojde spac a zawiadamianiem rodzinki i znajomych zajmie sie moj D
co do telefonu to nie wiem jak bedzie w moim przypadku ale czuje ze od razu po porodzie pojde spac a zawiadamianiem rodzinki i znajomych zajmie sie moj D
reklama
Vinniki
Mamusia chłopczyków
Jej, co za wieści!
Ewelcia i Truda...
No to się rozkręciło!
TRZYMAM KCIUKI!
Ja też dziś sama - mąż miał być do poniedziałku, ale wezwali go w trybie natychmiastowym do Luksemburga :-( A dzieci pojechały na kulig i urodziny kolegi.
Pogoda u nas okropna, sypie trzeci dzień non stop, drzwi do ogródka nie jestem w stanie otworzyć.
Ewelcia i Truda...
No to się rozkręciło!
TRZYMAM KCIUKI!
Ja też dziś sama - mąż miał być do poniedziałku, ale wezwali go w trybie natychmiastowym do Luksemburga :-( A dzieci pojechały na kulig i urodziny kolegi.
Pogoda u nas okropna, sypie trzeci dzień non stop, drzwi do ogródka nie jestem w stanie otworzyć.