tanu
Entuzjast(k)a
no to sio do lodówki....:-):-) troche mi sie tez poprawi jak pomysle,ze nie tylko ja taka nienajedzona chodze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A poza tym dziewczyny wczoraj dostałam miesieczniki Medicus i jakies inne gazety i co chwila artykuły o czerniakach. jestem przerażona. W USA 20%przypadków zachorowań na czerniaka kończy się zgonem a w Polsce aż 55%! przyczyna - brak profilaktyki i późne wykrywanie. Jak mały podrośnie to biore męża i ok maja idziemy na dermatoskopie. W dzieciństwie byłam popażóna przez słońce. Lepiej dmuchac na zimne.W Luxmedzie cena 60zł. A w prywatnych gabinetach w lublinie 150-200!!
jestem bardzo ciekawa jak dlugo po odstawieniu fenoterolu wytrzymasz...powiedz dlugo brałaś?...Justina a co to jest dermatoskopia, na czym to polega??
Madzik dobry pomysł z nowymi wątkami
ja odstawiłam fenoterol i od dwóch dni mam twardy brzuch, trochę się tym martwię, a wizyta u gina dopiero za tydzień :/