Kitki ale duża twoja córcia .Moja w 35 tyg. ważyła 2350 g.
No taki mały "kolosek" nam sie szykuje;-) ja mam 175cm a P. 190cm wiec pozostaje miec nadzieje ze bedzie długa i szczupła a nie mały króciutki pączuszek
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kitki ale duża twoja córcia .Moja w 35 tyg. ważyła 2350 g.
Kitki czyli nie wiesz jek bedziesz rodzic.Ja też dalej nie wiem co robić.Jednego dnia jestem zdecydowana na cc , drugiego chcę rodzić sn.Nie wiem czy rodzić u nas czy w schwedt.A tak strasznie sie boje że już nie śpię po nocach.Na dodatek w wymazie wyszedł mi paciorkowiec i strasznie sie boję żeby dziecko sie nie zaraziło bo to dla niego bardzo grozne.