reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

Miałam dzwonić, bo szybciej wyjaśniła bym sprawę. Ale jako, że do tej pory kontaktowałam się z nimi mejlowo to i teraz wysłałam mejla. Jakoś pewniej się czuję, bo mam w wysłanych naszą całą korespondencję, tak na "w razie czego", i mejla od nich, gdzie mnie zapewniali, że na pewno nie wyślą za pobraniem. Zobaczymy co będzie. Spieszyć mi się, aż tak nie spieszy, bo łóżeczko i tak jeszcze nie kupione, ale zła jestem, że tak wyszło.
Ja dziś nie mam pomysłu co zrobić na obiad. Gdyby nie to, że Tomek jest wybredny to pewnie też zaspokoiła bym się parówką :-) A tak muszę gotować .... :-( A wy co dziś pichcicie dziewczyny, może któraś ma jakiś fajny pomysł??

reklama
Ja dzis niezdrowo bardzo :sorry2: pizza......:-) i pomidorowka.
Cora mi obsikala dywan ja sie zastrzele zaraz:baffled:

no obiadek faktycznie nie za zdrowy:baffled: ale moje parówki wcale nie lepsze:-D

Jak to obsikała??:-)Stanęła i specjalnie czy nie zdążyła na wc??

Magdalenka w takiej sytuacji to faktycznie lepiej pisz e-mailowo. Ja miałam raz przypadek ze na zwrot kasy z reklamacji czekałam strasznie długo!1nie odpisywali na e-maile. Skonczyło się tym ze skierowałam sprawę na allegro:-D Choć ogólnie jestem ugodowa.. Co się okazało? po upomnieniu od allegro strasznie przepraszali ze tak długo czekałam i zwrócili mi za cały zakup u nich , mimo że odesłałam tylko połowe bo część rozpakowałam:baffled:(to był płyn do gruntowania ścian).

a skoro mowa o sikaniu!! wczoraj natrafiłam na coś takiego
k2` Grający nocnik z kaczuszką różne kolory ~~ (541966472) - Aukcje internetowe Allegro

wcześniej słyszałam już od kolegi, że babcia sprezentowała własnie wnuczkowi na prezenta takie cudo.. Ale jestem ciekawa czy takie coś naprawde działa??:-D próbowała któraś.

Pytam tutaj na watku gdyż chciałam się zapytac od kiedy uczy się malca siadania na nocnik?Tak żeby jak najszybciej pieluchy się pozbyć??:-D

A ja mam na obiad ziemniaczki i paluszki rybne i jakas surowke w sloiku.
Wiecie co cos mnie kreci zebym jutro albo w soote zrobial paczki albo faworki,tylko sie zastanawiam ile paczkow wychodzi z 1kg maki??? bo nie chciala bym rozczarowania w sensie ZA MALO!!!!hehehe

ta Nichol to Niktosia z kwietniówek ten sam styl pisania to jakas chora kobieta albo malolata... rece opadaja bo normalnie az strach dane swoje podawac na forum bo zdolna jest moze do gorszych rzeczyn niz ublizanie kobietom w ciazy i wysmiewanie sie z ich problemow....... z kwietniowek zostala wywalona prtzez admina a teraz wraca widze z nowym nickiem....szkoda ze nie mamy zamknietego tego watku bo kazdy moze nas podczytywac nawet tacy psychole...
mnie chyba ciaża już zupełnie na mózg się rzuciła:-D bo nie wiem o kim wy mówicie i kto to jest .....:crazy:

HAHA odpisali mi. :-) Napisali, że dziś wysłali nowego kuriera, i żebym się go jutro spodziewała, oczywiście, materac jest już opłacony, zobaczymy :-)
Też chętnie zrobiła bym zupę, no ale niestety, musi być "mięcho" na obiad ....
Madzik nie wiem kiedy można zacząć przyuczać dziecko do nocnika, na pewno nie wcześniej niż jak zacznie samo stabilnie siadać, ale to podobno, też nie może być na siłę .... a o tych śpiewających nocnikach to mogę powiedzieć tyle, (7-letni brat takiego używał), że on ten nocnik traktował jak zabawkę. Sikanie zdecydowanie lepiej szło mu na zwykłym nocniku bo tym śpiewającym po prostu chciał się bawić, jesli nocnik był suchy to ślinił palec, żeby nocnik zaczął śpiewać, a jeśli już tam nasikał to częęęsto zdarzyło mu się wylać całe te siuśki na podłogę bo automatycznie zaczynał bawić się tym nocnikiem .....

A ja mam na obiad ziemniaczki i paluszki rybne i jakas surowke w sloiku.
Wiecie co cos mnie kreci zebym jutro albo w soote zrobial paczki albo faworki,tylko sie zastanawiam ile paczkow wychodzi z 1kg maki??? bo nie chciala bym rozczarowania w sensie ZA MALO!!!!hehehe

ja robiłam takie mniejsze więc mi wyszło 60 sztuk!!

reklama
mnie chyba ciaża już zupełnie na mózg się rzuciła:-D bo nie wiem o kim wy mówicie i kto to jest .....:crazy:

Laila pojawił się nowy wątek, o tytule "pomocy" i jest treści beznadziejnej. I dziewczyny piszą, że ta nichol czy niktosia (autorka tego wątka) to "pani??" która nie wie czego chce, urwała się chyba z księżyca i ogółem są z nią problemy bo sobie "jaja" robi i ma z tego frajdę ....

Do góry