reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

Dziewczyny za te p... (boję się pisać całego wyrazu ;-)) macie lanie! Zjadłam wczoraj aż trzy i choruję do dzisiaj... Cukrzucówki, nie macie czego zazdrościć - przyjemność 5 min, a potem tyle godzin męczarni. Ech... Stara, a głupia jestem...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Co do fryzjera - nam firma postawiła w ramach wyjazdu integracyjnego karnety do SPA za 500 zł :-) W przyszłym tygodniu idę się robić na piękną mamuśkę. Fryzjera też zaliczam :-):-):-) Mam nadzieję, że masaże nie są zabronione na tym etapie ciąży? Myślę nad klasycznym lub rozluźniającym na kręgosłup, bo dokucza mi już strasznie.

Magmil - 100 lat!!!:-):-):-)

reklama
Gosia jak to się mówi:dziecko wie kiedy ma przyjśc na świat:-) Mój dzidziolek też leżal poprzecznie wcześniej ale się przewrócił na głowke do dole (choc czy tak nadal jest to nie wiem). A co do tycia męża to normalnie dla mnie to jakiś szok, niby nie jje wiecej a przytył.. Zachcianek wcześniej nie miałam ,teraz tylko pączki .Więc z czego to??matko to może psychika??

Ostatnia edycja:
Witajcie co do wieku to ja za 13 dni skończę 27 latek.
Ale mi dziś od rana niedobrze złą noc miałam co godzinę pobódka przewracanie z boku na bok.
Ach :wściekła/y:do tego nie mam humoru i jestem wściekła :crazy:
dziś chyba pogoda na mnie źle działa .
Nic poczytam dalej forum co nowego.
3 majcie się ...
... sorki za smęcenie

ja w grudniu skończyłam 23 lata, a dzidziuś był starannie planowany....na 3 miesiace przez poczęciem byłam juz prowadzona przez ginekolog i miałam wszystkie badania

Cześć dziewczyny.
Ale jestem zła. :angry::angry::angry: Tydzień temu zamawiałam materac do łóżeczka, od ręki zrobiłam przelew bankowy a dziś przyszedł ale ZA POBRANIEM. Muszę teraz dzwonić, sprawdzać, wszystko odkręcać.
Na dość złego padł mi internet w domu. Mam z orange do laptopa i niestety on chodzi jak chce .... (mimo pism, reklamacji orange nic sobie z tym nie robi, i to nie tylko ja mam taki problem, a i sporo ludzi) i jestem odcięta od świata.
A na dodatek byłam wczoraj w odzwiedziny u babci, ona chora, pół-przytomna leży w łóżku, mało kontaktuje, a ciotka (jej córka), która z nią mieszka, we wtorek sama wyszła ze szpitala, ma złamaną rękę w kilku miejscach i sama jest mało sprawna. Po prostu jak się wali to wszystko na całego ..... !!

uuuuu Magdalenka no to faktycznie ktoś gafę zrobił z tą przesyłką:-( Będa musieli Ci zwrócić kaske, bo odebrałaś go?
Co do internetu Orange to zależy właśnie od zasięgu ale zawsze lepszy zwykły po kablu.

A rodzinka się posypała-chorowitki:-(

własnie mi przyszła przesyłka z allegro z wszystkimi moimi rzeczami do porodu i nie tylko:-D jak dziecko się ciesze:-D
Czas rozpakować:-D
No brak tylko już kapci:tak:

No to zaczynamy buszowanie i sprawdzanie:tak:

Madzik nie odebrałam. W domu była babcia, a ona wie, że do mnie wszystkie paczki przychodzą opłacone. Więc kurier dzwoni do mnie, ja zszokowana, myślę o jaką paczkę może chodzić, bo przecież ja wszystko od ręki opłacam. No i sobie skojarzyłam, że to może chodzić o materac. Ale skoro oni mi ją wysłali za pobraniem, a ja opłaciłam to stwierdziłam, że jej nie odbiorę. Bo przecież nawet nie miała bym jak odebrać bo nie było mnie w domu, zresztą nie miałam przy sobie pieniędzy, a babcia w domu też bez gotówki. Trudno niech mi wysyłają jeszcze raz. Ich pomyłka, ich strata. Zresztą bała bym się odebrać, bo co gdyby wyszło, że opłaciłam materac dwa razy i oni robili by problem, żeby zwrócić?? Bo skoro jest wtopa już przy wysyłce to wolę nie ryzykować ....

Magdalenka, dobrze zrobiłaś, że nie odebrałaś, czeka Cię reklamacja, mam nadzieję, że sprawa szybko się wyjaśni. Przykro mi, że takie problemy w rodzinie:-(

U nas dziś słoneczko ładnie świeci, jak zapowiedź wiosny. Tak mi się marzy porobić w ogródku, ale z tym muszę chyba poczekać do narodzin maluszka.

reklama
I do mnie przyszla paka wlasnie z allegro i tez sie ciesze jak dziecko a teraz leze i pisze nowa liste co jeszcze musze kupic lub zamowic ide na ciasto mam sernika w lodówce mniam :-p

Do góry