reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

widze ze znowu pączki na tapecie...u mnie są az 4! nie wiem czy doczekaja rana-ale mam zły humor wiec czyms musze poprawic

zła jestem bo byłam dzis odebrac zwolnienie od mojego gina i okazało sie ze musze znalesc innego-ten od 15 lutego ma urlop a do tego czasu nie ma juz wolnych terminów, a potem wizyte umówił mi dopiero na 11 marca-a ja mam termin porodu na 15 marca i bardzo watpie ze wytrzymam do tego czasu...a jakby nie było co 2-3 tyg powiniem mnie obejrzec lekarz...wiec musze znalesc innego...zła jestem i narazie nie mam pomysłu co z tym fantem zrobic

reklama
Ups to widze ze ja tez stara wsrod mlodziezy:sorry2: mi stuknela 30 tka:sorry2:.
Madzik wchodzisz na ImageShack® - Image Hosting i tam masz wybor wielkosci fotki ,wybierasz sobie zaznaczajac kliknieciem "resize image "(ja przewaznie wybieram 480 x 640)
nastepnie klikasz "host it" i wyskakuja ci linijki ,kopiujesz ta "Hotlink for forums (1)" i wrzucasz na ta stronke BB bezposrednio wysylasz posta i voila,mamy zdjecie:-).

Hmmm u mnie lipa,nie chcialo mi sie juz jechac na frytki m mnie ciagnala ale zle sie czuej(katar,bol gardla) do tego zmeczona jestem,ale jutro musimy jechac na jakies zakupy bo tylko swiatlo w lodowce zostalo wiec i na frytki zajedziemy:-):-):-).
Paczki moze tez uda mi sie jeszcze kupic wieczorem a jak nie to jakos przeboleje:rofl2::baffled::crazy:

Modroklejka no to sytuacja nie ciekawa,szkoda ze na sam koniec ciazy musisz lekarza zmieniac.
Ale ci zazdroszcze tych 4paczkow:no::dry::sorry2:

Modroklejko zobaczylam Twojego posta jak juz wyslalam swojego.Co dordzic...a nie masz jakiejs znajomej co by Ci polecila jakiegos ginka tak na ta koncoweczke?Wiem ze sie fajnie mowi ,jak czlowieka nie dotyczy taki problem,ale wierze ze sobie poradzisz.
Ewelcia mam dwie torebki frytek w zamrazalce,moge Ci przezucic przez wielka wode chcesz:-D?Do smazalni to by mi sie nie chcialo teraz isc po frytki,ale jak cos to raz ,dwa we frytkownice i sa juz gotowe:-).
Lece na film ,do jutra kobiety.

hejka

a ja wczoraj zachaczylam o Mc sieta i w ostatecznosci zjadlam kilka frytek z sosem zurawinowym mniam... :-)
sos mialam z serkow ktore mi zaspecjalnie nie przypadly do gustu... w sumie unikam takiego jedzenia, ale raz na kwartal mozna ;-)

ja dzisiaj rozmrozilam muss truskawkowy od tesciowej dodalam jogurtu naturalnego zjadlam wszystko synek moj nie chcial wiec i jego porcje :-/

wiekowo to ja juz dobijam do 29 latek w marcu mi huknie...

ja mam tez takie bole .... ale coz....

dzisiaj sporo myslalam o porodzie i zastanawiam sie nad porodem w miescie gdzie mieszkaja moi rodzice i tesciowie, psychicznie bylabym spokojniejsza o Hubcia i o to ze mnie nie odesla poza tym do szpitala 5 min drogi... sa minusy i plusy tego.... moj maz od polowy marcama urlop juz wiec razem bysmy pojechali...sama juz nie wiem kurcze...minus ze ze znieczuleniem przy porodzie sn chyba ciezko w tym szpitalu....ale jak narazie mlode ma ulozenie miednicowe wiec cc grozi mi znowu...

M*R* dzieki za propozycje,ale musze odrzucic.
powod::::Ze sie tak wyraze takie frytki w ciazy nie robia na mnie wrazenia.
Tez mam w zamrazalce paczke ale nie........ostatnio smakuja mi tylko z McDonald albo z KFC....
Wiem,wiem wymagajaca jestem,ale coz zrobic taki urok kobiety ciezarnej:-)

Myfa a mieszkasz niedaleko tego szpitala na Józefowie?
Kurcze no właśnie czemu tak nie ma znieczulenia dodatkowo płatnego?? mi siostra mówiła ze jak się jakoś przez lekarza nie załatwi to nie można sobie dodatkowo kupić:szok::baffled:??
Obyś tylko nie miała pośladkowo, bo mojej jak to się mówi dalszej bratowej(brata ciotecznego żona) wypychali dziecko tak przy porodzie, prosto mówiąc 2 lekarzy położyło jej się na brzuch bo nie miała siły już przeć.:baffled:

Modroklejka ja w kwestii lekarza nie pomoge bo nie wiem co się wtedy robi:-( A jak nie to do szpitala będziesz jechała w razie jakby coś się działo..

Ewelcia koniec gadania o jedzeniu:tak: no i mąż pojechał do MC ale po sałatke(kurczak premium) dla mnie a dla siebie po zestaw bo to on z kolei miał ochotę:tak:

M*R* dzieki za instrukcję odnośnie wstawiania zdjęc, to ja z kolei robiłam inaczej ale mi nei wychodziło jak w instrukcji:-( ale Twój sposób jest prostszy:-D

Ostatnia edycja:
Hi hi mi natomiast ostatnio smakują tylko takie frytki samorobne :-D te z paczek i mc donalda itd. to nie za bardzo :-p hi hi a kiedyś to bardzo lubiłam ;-). No i te zakręcone frytki w mc donaldzie też są pyszne, ale teraz chyba jakieś inne weszły na ich miejsce :baffled:

reklama
Madzik a to mam rozumiec ze maz tez w ciazy hehe.
Moj to razem ze mna tyje ja 15kg a moj m 10kg:szok::szok::szok:
On nigdy nie lubij jablek,ja ci kiedys wchodze do pokoju a on przed laptopem wcina moje jablka,to samo z czekolada z wielkimi orzechami,tez mi wsunal polowe.
Sliwek tez za bardzo nie lubila ale jak ja mialam jazde na sliwki (przez 2tyg codziennie jadla)on razem ze mna.
A gdzies czytalam ze zdarza sie ze facet tez ma takie objawy jak jego kobieta ktora jest w ciazy:-D:-D:-D.
A czy wasi mezowie tez tacy sa????czy tylko moj???:-D:-D

Do góry