reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

hm dziwny gratis, ja poproszę o zestaw standardowy :-D

Piszę rzadziej bo ciężko leżeć przed kompem (nie mam laptoka niestety...) a leki odstawione w końcu :-).

U mnie: Torba spakowana, szpital zwiedzony, rzeczy kupione/dostane oprane, poprasowane (mężu pomogło żebym nie stała!:szok:) łóżeczko złożone, wózek właśnie składamy testujemy czy przeżyje jeszcze jedno bejbe hm... Zatem w sumie: gotowi do startu start! Mogę się rozdwajać itd itp... mam ogarnięte w końcu wszystko :)

Zostały mi jeszcze sterylizator, podgrzewacz do butelek, ładna piżamka do karmienia, ale to rzeczy bez których da sie obejść.

jeszcze tylko zaliczę okulistę i fryzjera dla lepszego samopoczucia ;-)(stomatolog odhaczony) Zastanawiam się tylko czy konieczna jest wizyta u internisty przed porodem?? bo mam takie okienko w karcie ciąży..

Ostatnia edycja:
reklama
Edis a Ty o frytkach piszesz hmmm mmmm moze m mnie zbierze do McDonald bo tez mam na nie ochote.:-D:-D:-D
M*R* fajnie wyglada taka stopka,tak gesciej jest palcow,najwazniejsze ze wszystkie dobrze rozwiniete

ogólnie to nie jestem frytkomanką ale samej mi się zachciało frytek:baffled: a nie daleko MCDonald mamy:baffled:

chyba już przy końcówce to będziemy o żarciu coraz częsciej gadać.
Tylko że ja do tych najmłodszych w marcowym wątku należę.

Kurcze a dziś leżąc złapał mnie mega bolesny skurcz krzyżowy:szok::wściekła/y: liczyłam i trwał ze 25 sekund.. taki ostry i pulsujący. Matko to tak wyglądają te przepowiadające? podobno miały byc nieboloesne i to chyba w dole brzucha no nie??.. Zaczęłam oddychać jak na szkole rodzenia mówili i faktycznie nie po raz pierwszy już złagodziło to ból.
Mąż się aż przestraszyl czy ja przypadkiem nie rodzę.:szok:zrobił wielkie oczy a ja nic nie mogłam powiedzieć z tego bólu. Ostatnio codziennie taki lekki mi sie zdarza skurcz ale ten dziś był mega mocny.

Edis - ja też jestem słodką mamą, ale akurat pączki nie podnoszą mi cukru (i chyba nic z ciast drożdżowych). Zauważyłam natomiast, że herbata z cytryną trochę obniża i reguluje mi cukier, także do tego pączka piję herbatę z cytryną i po godzinie jest OK - wszystko w normie.
A w te ciastka i wafelki 0% cukru to nie wierz... Ja też po nich mam za duży cukier, także już tego nie jem...

ogólnie to nie jestem frytkomanką ale samej mi się zachciało frytek:baffled: a nie daleko MCDonald mamy:baffled:

chyba już przy końcówce to będziemy o żarciu coraz częsciej gadać.
Tylko że ja do tych najmłodszych w marcowym wątku należę.

.
Madzik no to juz zasuwaj po fryty:-)mnie tez sie chce:-D:-Dgdzie ten maz:baffled:musze mu skrocic godziny pracy hehe.

Nie przejmuj sie ja tez do tych najmlodszych naleze

Ja pisałam o tych najmłodszych w sensie takim że jeszcze mam sporo czasu aby zacząć gromadzić zapasy na po porodzie:-D bo dopiero 33 tydzień mi leci a Tobie już 37:)

a ogólnie to właśnie która z nas na watku jest najmłodsza??:tak: tzn tak wiekowo??:tak:ciekawa jestem:tak: nigdy chyba o tym nie pisałyśmy..
Ja w tym roku będe miała 24 lata:tak:

reklama
Do góry