reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

a myślałam ze ja będe najmłodsza:-D ubiegłaś mnie:-D

ale tak naprawde jestem starsza tylko o 3 miesiące bo mam urodziny 11-11-Święto Niepodległości.:tak:Zawsze się śmieję że dla mnie flagi w całej Polsce wywieszają;-)
A co się nie przyznałaś ze urodziny masz??Wszystkiego NAJ NAJ NAJ- super porodu!!

Widać ze my leżące jesteśmy i z dostępem do netu bo buszujemy po tym forum regularnie. Twój mężuś w pracy, mój w domu ale się uczy.

reklama
oj dziewuchy a wy tylko o jedzeniu i głodna jestem jak czytam was :-) frytków wczoraj się objadłam na kolację a później brzuszek bolał :zawstydzona/y:
co do wieku to ja w tym roku skończę 24 latka :-p

madzik ja pisalam ze mam urodziny ale na nieobecnosciach i jak ktos chcial,piszac nie skromnie to tam mi skladal zyczenia hahah

no to i ja dolaczedo tych zarlokowi powiem tak podczytujac was przeczytalam temat o paczkach i hmmmmdzisdostalam az 6 uwielbiam od \Sowy wiec mam ich w domu alemalutko zostalo oj malutko:-D z budyniem i dzemem mniam:-p
Ale teraz mam ochote na te frytki ulalala
A ja w marcu skoncze 27 latek;-)

jedne starsze, inne młodsze, ale jak widać łączy nas coś:-D
to coś to coś malutkiego "jeszcze" w naszych brzuszkach:-D
dzięki temu nie ma dla nas znaczenia w jakim jesteśmy wieku bo i tak się dogadamy:tak:

Hej dziewczynki,
ja skończyłam w styczniu 28 latek:)

Ale mi ochoty narobiłyscie na frytki, albo pizze mninam. Nie mam niestety nic z tego w domu dlatego robie sobie zapiekanki. Zaraz je zjem i mam nadzieje, ze będą pyszne.

reklama
Pamiętacie jak pisałyśmy w okolicach Bożego Narodzenia i Nowego Roku, że co niektóre zachodzą właśnie w ciążę?
A tu już sporo mamuś dopisało się do wątku październikowego...

Właśnie wlazłam do podczytania na wątek październikowy, kurcze sama pamiętam jak byłam w piątym tygodniu:tak: o jejku a już leci 33:-D matko kiedy to minęło??

Do góry