E
edis
Gość
Nic dziewczyny - uciekam, bo nawet usiedzieć nie mogę. Idę znów spać. Dam znać co i jak jutro po wizycie u lekarza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładnie, jeżeli jest nowe łóżeczko i materac to lepiej je wywietrzyć, żeby ten fabryczny zapach nie podtruwał dzieckałozeczko tez juz skrecilismy i materac wyjelismy z folii-bo ten dla odmiany smierdział plastikiem i nowoscia-bedzie miał szanse wywietrzec-i lozeczko i materac leza przykryte duzym przesieradłem wiec tez mam nadzieje ze bedzie ok
z metkami to jest tak, że ja obcinam wszystkie co mi w ręce wpadną, bo ich nienawidzę, drapią mnie i w ogóle... najgorzej mnie wkurza jak są tak mocno wszyte, że trzeba kawałek bluzki rozpruć żeby się cholerstwa pozbyć... na wszystkich body i koszulkach po mojej córce powycinałam - i teraz mam problem bo nie wiem jakie to rozmiary trudno, będę zgadywać...łóżeczko tez chyba rozłożymy dopiero w marcu, żeby zdążyło wywietrzeć z tego zapachu a puki co stoi w kartonie
dziewczyny mam pytanie, sadzę że większość ciuszków macie nowy i nieraz są tam takie strasznie duże metki w środku, obcinałyście je ?? bo mi się wydaje że mogą trochę drapać dzidzie, zresztą ja sama ich nie cierpię i zaraz obcinam a co dopiero taka dzidzia co ma delikatniutką skórę