madzik_
Fanka BB :)
no to juz po obronie jestem!!
Dostałam 5 z obrony
4 na dyplomie mam
no i jestem Panią inzynier
to tyle było z miłych rzeczy..
Wczoraj bylismy na KTG bo lekarz zalecił bo słabiej czułam ruchy płodu i faktycznie wyszło ze sie rusza co jakiś czas ale bardzo delikatnie:-( natomiast brzuch opadł właśnie jakiś tydzien chyba temu i dzidzia jest za nisko, na szczescie szyjka zamknieta i twarda jest.
Pojawiły sie lekkie bóle miesiączkowe i okropny ból kosci ogonowej, ale na to tylko dali nospe i magnez.
Za to do końca ciąży mam LEŻEĆ:-( ale wszystko zrobię dla mojej dzidzi!!
Dzis już mały się rusza jak powinien, chyba wczoraj i w poniedziałek nie chciał mnie stresowac, albo się sam stresował moją obroną i dlatego był taki cichutki,
Bo dziś juz buszuje co nie miara
hehe
No a mamusia leży w łózeczku, będzie grzecznie lezeć.
Tylko co tu robic aby sie nie zanudzic?
Dobra biore sie za czytanie postów, mam chyba cały tydzień do nardobienia
Dostałam 5 z obrony

to tyle było z miłych rzeczy..
Wczoraj bylismy na KTG bo lekarz zalecił bo słabiej czułam ruchy płodu i faktycznie wyszło ze sie rusza co jakiś czas ale bardzo delikatnie:-( natomiast brzuch opadł właśnie jakiś tydzien chyba temu i dzidzia jest za nisko, na szczescie szyjka zamknieta i twarda jest.
Pojawiły sie lekkie bóle miesiączkowe i okropny ból kosci ogonowej, ale na to tylko dali nospe i magnez.
Za to do końca ciąży mam LEŻEĆ:-( ale wszystko zrobię dla mojej dzidzi!!
Dzis już mały się rusza jak powinien, chyba wczoraj i w poniedziałek nie chciał mnie stresowac, albo się sam stresował moją obroną i dlatego był taki cichutki,
Bo dziś juz buszuje co nie miara

No a mamusia leży w łózeczku, będzie grzecznie lezeć.

Dobra biore sie za czytanie postów, mam chyba cały tydzień do nardobienia