maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Moje przygotowania tez już są ku końcowi tak naprawdę mam juz wszystko przygotowane poprane,poprasowanie kołyska juz stoi torby spakowane zostało tylko wygotowanie(wysterylizowane) butelki smoczki itp.i wyprasowanie poscieli która już jest wyprana tylko na swierzo chcę ja wyprasowac i założyć żeby mi się nie zakurzyła a wy kiedy zakładacie posciel tzn.kiedy łóżeczka szykujecie bo ja to już mam coraz mniej siły i chętnie bym to zrobiła tylko czy to nie za wczesnie
KasiulkaW czy to na pewno chodzi o macice czy nie o łożysko???Jak macica to nie słyszałam nic na ten temat
nefka faktycznie najlepiej mieszkać samemu ale nie zawsze się da,ja ci powiem że z synem tak się nie spieszyłam ze wszystkim ale byłam tez i trochę młodsza i ciąże lepiej znosiłam gdybym tym razem tak się ociągała to teraz już by była klapa ja niemam siły na nic a zwłaszcza na chodzenie po sklepach wiec ciesze się że mam już wszystko :-)
KasiulkaW czy to na pewno chodzi o macice czy nie o łożysko???Jak macica to nie słyszałam nic na ten temat
nefka faktycznie najlepiej mieszkać samemu ale nie zawsze się da,ja ci powiem że z synem tak się nie spieszyłam ze wszystkim ale byłam tez i trochę młodsza i ciąże lepiej znosiłam gdybym tym razem tak się ociągała to teraz już by była klapa ja niemam siły na nic a zwłaszcza na chodzenie po sklepach wiec ciesze się że mam już wszystko :-)