reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Nefka, faktycznie nie była droga ta posciel, a kupowałam wszystko u jednego sprzedawcy, żeby płacić tylko eaz za przesyłkę. Wogóle widzę te wzory na różnych aukcjach, tylko ceny rózne:-)

reklama
ewelcia86 skoro wynik jest za 2 tygodnie a ty już prawie na końcówce to po co ci kazali to robić :szok:debile :tak:
Justina84 może ty kobieto odpusć sobie już pracę odpocznij w domku dobrze że to tylko wiercenie gorzej jak ząb nadawał by się do usunięcia upssssss:-D:-D:-D
A ja zaraz obiadek będe konsumować a mam gołąbki więc pal licho z cukrem najem się ile wlezie hi hi uwielbiam gołąbki

maniulka ale smaku mi narobiłaś na gołąbki chyba będę musiała mamę poprosić żeby zrobiła na niedzielę i mnie zaprosiła :-):laugh2:
justina ale się uśmiałam jak czytałam Twojego posta dobrze że pacjent cie nie ochrzanił za pomyłkę chociaż miał gratisowo wyleczonego zęba :-D:eek:

avanti85 a to sobie kochana nie mysl że ja je sama zrobiłam,zrobił mój tatus kochany :-):-):-)jak tylko skończył od razu telefon mam gołąbki a ja jak na skrzydłach po nie poleciałam
Miroslava1979 same gołabki własnie zjadłam co się bede ziemniakami faszerować :-D

Maniulka wlasnie nie wiem czemu kazali mi to robic???!!!a niech ich wszystkich chudy byk na rogi wezmie!!!
M musial robic sobie wolne do poludnia,ja na suchoty od wczoraj umieralam,a wynik za 2tyg:szok::szok::szok:
kurde golabki,sama bym zjadla:-)

Kurde takiego mam sinca na rece ze w zyciu wiekszego nie widzialam:szok:
po dzisiejszym kontakcie z murzynem stwierdzam ze Rasistka nie jestem,ale "MURZYNOW"nie nawidze.

mniam gołąbki, ale bym zjadła :-) oj aż mi w brzuchu piszczy na samą myśl o nich. Szkoda, że mojej mamusi nie ma w pobliżu, pewnie by mi zrobiła:tak:

reklama
i ja gołabki bym zjadla zreszta mi smakuje wszytsko byle samemuu nie robic.... jakos mam lenia robie obiady, pewnie dlatego waga staanela bo jakos bez apetytu jadam swoje wytwory ...oczywiscie mezowi i dziecku smakuja...

fakt przy zatruciu i cisnionko wysokie i bialko w moczu...ja mialam wyzsze cisnienie niz teraz mam, ale mysle ze to bylo tez od tlustego zarcia...maz mi wczoraj powiedzial ze z Hubertem jak bylam w ciazy dwa razy taka bylam...ech ale narazie sie nie ciesze bo jeszcze 2 miesiace prawie ... a na wadze 83 kilo, 10 do prtzodu juz mam ...z Hubertem przytylam 25 kilosow prawie, ciekaawe czy zrzuce pozostalosci jeszcze po poprzedniej ciazy....tak bym chciala wrocic do moich 58 kilo...ech

ewelcia dlugo strasznie musisz czekac na te wyniki...u nas tego samego dnia juz sa...

a dziewczyny jak to jest bo nie wiem czy to prawda ze na patologii lezy sie tylkiem wyzej niz glowa zeby szyjke odciazyc? powiem szczderze ze ja tak lubie lezec bo wtedy mi mlody juz nie kopie w dol...a to nic milego czasem mam wrazenie ze mi wyleci ...

Do góry