reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
dzięki za wszystkie opinie i wskazówki z tymi skurczami i porodem. Wszystko sie okaże "w praniu" kiedy nadejdzie czas jak sobie z tym poradzę i czy nie pojade za wcześnie ani za poźno... okaze się ...

Ja juz prawie mam gotowy obiad zupa pomidorowa i kotlety z piersi kurczaka tylko ziemniaków nie chce mi się obierać i chyba kupię frytki :). łazą za mną od jakiegoś czasu. dla mnie 13 nie jest pechowa:))

Hmm a ja wczoraj bylam na wizycie i nastepna za 2 tygodnie. wypada na 29 stycznia ale przenioslam ja na 3 luty bo bede miala wtedy wyplate. Obiadek czeka tez :-) kotleciki mielone ziemniaczki i mizeria.. a ja mam ochote na karmi malinowa pasja :-D :-D

Melduję się :-):-):-)Po usg radosć powróciła córcia się pięknie do mamy usmiechneła i od razu na sercu lżej.Martynka zdrowa jak ryba waży ok 1500 czyli więcej niż mój synek urodzony w 33 tc lekareczka powiedziała że jest w sredniaczkach taka akurat nie za mała nie za duża,ale za to jaką ma pyzatą buzie :-D:-D:-Dudało mi się zrobić za dopłatą usg 3d jest taka sliczna i ma nosek po mnie :-D:-D:-Dusmiechałą się i ziewała roczką buzie przecierała,ułożona jest główką do dołu:tak:

Moja wizyta w poniedziałek ale chyba nie będę miała usg bo nic mi nie mówił ,ale poczekam jak te wizyty są już częściej to i ja niedługo pochwalę się wam wagą i wymiarami małego .

Kurde od wczoraj mam wysoki cukier jak tak dalej pójdzie to mi w poniedziałek znów podniesie insulinkę makabra.

Maniulka super ze Martynka zdrowa.Kurde ja tylko raz widzialam tak dokladnie twarz mojego synka i co robil to bylo w 23tyg potem.W 15tyg tez widzialam zle tak nie zabardzo.Potem w 16,5tyg szybkie usg pwykonane przez Irola bez objasnien.Ostatnie mialam w 28tyg robione przez jaks Chinduske:confused:i tylko podala wage i sprawdzila czy wszysto ok ale buzi nie widzialam
W srode mam nadzieje ze bede miala usg i dowiem sie wiecej,ale pewnie buzki nie zobacze.
Jejku a to jest taki sliczny widok-brakuje mi tego:-:)-:)-(

reklama
ja mam teraz za 5 lutego wizytę i usg razem udało mi się ostatnio tak zrobic zeby było razem a potem to nie wiem jak często bedzie trzeba jeżdzić od ktorego tyg tak się jeżdzi co 2 tyg albo co tydzień???

Do góry