z butami to jest koszmar!!!!! ja szukałam 2 miesiace!!! ale ja potrzebowałam białe a wszystkie białe miały albo czarneMam duzo przygotowan dzis jedziemy szukac butów torebaczki
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z butami to jest koszmar!!!!! ja szukałam 2 miesiace!!! ale ja potrzebowałam białe a wszystkie białe miały albo czarneMam duzo przygotowan dzis jedziemy szukac butów torebaczki
ja kupiłam do ślubu tanią na allegro zastanów się nad złotymi butami i złotą torebką bo do sukienki ecru bedzie pasować a założysz jeszcze do czegoś czarnego zawsze na impreze.. ja miałam taką jak tu jest w bocznym okienku 4 od dołu granatowa z broszką tylko satynową białą:No tego sie obawiam wlasnie bukit juz mam wybrany torty tez tylko zamowic obraczki sa do utalenia jeszcze ale w tym tyg musimy juz amowic bo czeka sie 14 dni;-) buty torebka rastopy ciazowe musze dzis wyszukac a buty to ecru i torebka tez czuje ze bedzie ciezko ale nic bede szukac fryzurke mam wybrana wiec wiekszosc juz jest
Postaram sie pisac co jakis czas i opowiem o dalszych posunieciach hehe juz sie boje![]()