reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Dziewczynki ja padam na twarz ze zmeczenia.Pisalam ze maz szykowal dla mnie prezent no i ten prezent trwal prawie 3 h.Hmm Domi,Kitki i Atsonia piszac o zdjeciach wywolaly wilka z lasu-prezentem byla sesja zdjeciowa z brzuszkiem!A zeby bylo dziwniej,cale studio fotograficzne zjechalo do nas do domu-blendy,lampy,tapeta z tlem (biale i czarne) a my zesmy sie przebierali w rozne ciuchy i pozowalismy od zwyklych fot w ciuchach po pol-akty w cieniu.Maz jest taki Kochany!Jutro opowiem wszystko ze szczegolami.Jak tylko skonczyla sie sesje zdjeciowa to poszlam piec piernik wiec padam ze zmeczenia.A ze studio foto bylo u nas w domu to jako dowod pokazuje fotki-niestety malo na nich widac-to zasluga naszego "wspanialego" apartu-ten to potrafi robic zdjecia!
PS.Te panie na fotkach to fotografki :)

Sara27 fajny prezent, pozazdrościć :-) i przy okazji bardzo ładna pamiątka na przyszłość. Oj też bym chciał taką sesje ;-).

Witajcie... dzisiaj sobie buszowałam po necie i znalazłam tą stronkę...
Ciąża - Filmy z porodu. Poród w wodzie, poród naturalny.
Kurcze i przyznam że dopiero teraz sobie uświadomiłam co to tak naprawde poród no i cholernie sie zaczynam bać... ale jak widzę na tych filmikach jak odrazu po mamusie dostają swojego dzieciaczka to już też w sumie nie moge się troche doczekać :) A wy jakie macie myśli na temat porodu??

Sara27 Super prezent... a jaka pamiątka, tylko pozazdrościć :)

Ostatnia edycja:
bansikxd obejrzałam jeden z tych filmików, i może nie że się boje, ale takie chwilowe przerażenie poczułam :-p. Nie mam zamiaru się bać porodu, bo wiem że to jest jedyne wyjście dla mojej córeczki, a dla niej jestem już w stanie zrobić wszystko :-). Potem ten ból będzie wynagrodzony śliczną córeczką :-). I wolę myśleć w taki sposób o porodzie a nie, że będzie bardzo boleć, eh a pewnie będzie :crazy:. Pozdrawiam :-). Ale filmików więcej nie obejrzę, bo naprawdę zacznę się bać :-D.

WITAM DZIEWUSZKI, PRZYSZŁE MAMUSIE!!!
Ja dziś jeszcze w pracy i jutro,ale tylko do 11, więc nie jest tak żle.
Jeszcze daje rade, ale jest coraz gorzej, np. rano o 6 podnieść się z łóżeczka, jak cały domek śpi:no:.
Ale nie narzekam, najważniejsze ze synuś ma sie dobrze i figluje i kopie jak opetany!!!:-):-):-) Przypomina się mamusi- CORAZ BARDZIEJ!!!

DZiś, razem z M, będziemy ubierać choinkę i balkonik, jak ja kocham, ten blask świeczuszek na choince - niema chyba nic piękniejszego.

Pozdrawiam!!!

Dziewczynki z Okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam (jak i sobie;-))przede wszystkim szczęśliwego rozwiązania:-D Oraz spełnienia wszystkich Najgłębiej Skrywanych Marzeń:tak: Aby te święta upłynęły w miłej atmosferze:tak::-D:-D

witam!!!
Jeszcze nie nadrobilam nic ale zaraz to zrobie,pisze zeby sie zameldowac ze jestem i nie spie znow:szok:.Wczoraj nie mialam czasu tu zajrzec,prawie caly dzien mnie nie bylo,spotkalam sie z kolezanka ktora przyleciala z PL na swieta do ojca i takie tam male ploteczki byly.

reklama
Sara27 super niespodzianka taka sesja w domku. Mój P. chyba też się zreflektował że przesadza ostatnio z brakiem czasu i załatwił nam sesję w sobotę po świętach. Nie wiem jak mu się to udało bo jak kiedyś pytałam to podobno w weekend nie pracują, ewentualnie tylko sesje ślubne, więc tym bardziej sie ciesze że tak sie postarał:-)

Jak odbierzecie zdjęcia to wstaw kilka, pewnie będą śliczne

Do góry