reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

magdalenka gratuluje studniowki:-)pewnie bardzo szybko zleci.
Nika ja mysle ze Twoj facet poprostu nie wie czego chce,jesli by mu na Tobie na Was zalezalo to nie sciemnial by ze musi do pracy ze w domu ma cos do zalatwienia,jak dla mnie to on sie miga,od odpowiedzialnosci.Sama kiedys pisalas ze znaliscie sie krotko i zaraz okazalo sie ze jestes w ciazy a on wyjechal za granice,to tak naprawde nawet nie wiecie czy do siebie pasujecie:-:)-:)-(.
Ja ze swoim jestem juz dlugo tzn.w styczniu bedzie 7tat!!!!:szok::szok::szok:i dopiero teraz zdecydowalismy sie na dzidzie i na slub poprostu musielismy do tego dorosnac.A wy nie byliscie na to przygotowani,spadlo do na was nie spodziewanie,Ty potrafisz zrezygnowac z picia i imprez a on widocznie nie dorosl do bycia ojcem.\
Sory Nika ze tak napisalam ale wydaje mi sie ze tak jest.Chociaz nie mnie tu oceniac.
A w jakim wieku jestescie jesli mozna spytac?\

moj maly szaleje,kopie mnie caly czas i strasznie boli mnie brzuch na wysokosci pepka po prawej stronie.
Wczesniej pisalam o imprezie swaiatecznej z pracy tzn pytalam czy bedzie mi wypadalo isc ale nikt nic nie odpisal,czasami mam wrazenie ze mnie poprostu olewacie!!!!tak samo jak pisalam ze ide do szpitala na wizyte i tez zadnej reakcji nie bylo:-(Sory za szczerosc

reklama
To nie tak, ze nie wie poprostu musi pomoc mamie bo na ojca nie moze liczyc... denerwuje mnie to czekanie jetem poirytowana i wogle jakas drażliwa. A Corcia była planowana tzn staraliśmy sie o nią jakiś czas fakt bylam w szoku jak sie okazalo ale On nie On się cieszyl i przyjął to lepiej ni ja wcale nie ściemnia uwierz naprawde chyba nie powinnam za duzo pisac bo potem mi głupio ze kazdy go krytykuje. nie zasłuzyl sobie na to Znamy sie ponad 10 lat tylko ze on sie przeprowadzil i nie mialam kontaktu b długie lata

Ostatnia edycja:
ewelcia-juz kiedys pisałas o tej imprezie firmowej i wtedy sporo osób ci odpowiedziało-przynajmniej o ile dobrze pamietam....a poza tym zauwaz ze nie kazdy zaglada tu codziennie a juz mało która z nas kilka razy dziennie-ja dzis akurat mam taki dzien ze spedziałam go przy kompie, ale na BB zajrzałam moze ze 4-5 razy...nikt cie nie olewa...po prostu czasami nie sposób odpiowiedziec wszystkim na wszystko....

nika...nikt ci chłopa nie krytykuje...wiadomo ze ty go znasz najlepjej i wiesz na co mozoesz liczyc, czego sie po nim spodziewac....nie smutaj sie przede wszystkim, bo smutna mama to smutny dzidzius!

ehh.dziewczynki....swoją drogą widzę ze nie tylko mnie dopadają wahania hormonalne III tryestru...od 3 dni chodze jakas drazliwa i wsciekła na meza-a nic mi nie zrobił....

uciakam spac....jutro czeka mnie pobudka o 6!!! to przeciez dla mnie srodek nocy!!!

całuski i dwie rybie łuski!!!:-D

Nika to nie jest tak ze ja go krytykuje czy kogokolwiek ja tylko napisalam o swoich odczuciach,wiem ze Ci go strasznie brakuje i chcesz sie tym dzielic z nami. Nie odbierz tego zle.Przeciez Ty go lepiej znasz niz ja czy ktos inny,i my mozemy tylko snuc domysly a ty mozesz byc pewna ze jednak mu na Tobie zalezy i wszystko bedzie ok.Czego Ci s calego serca zycze:-)

Ewelcia jezeli ludzie fajni w pracy i pojscie na taka impreze swiateczna sprawiloby ci przyjemnosc to ja mimo odejscia na zwolnienie bym poszla.No chyba ze szef bedzie krzywo patrzyl ale nie sadze-jesli nie jest chamem to po prostu powinien wiedzac o zwolnieniu tak czy siak cie zaprosic.
Nika szkoda mi cie ze ciagle nie wiesz kiedy konkretnie twoj chlopak przyjedzie,mam nadzieje ze jesli nie poniedzialek to wtorek...Nie krytykujemy ci chlopaka tylko poddajemy pod rozwazanie pewne kwestie,ale oczywiscie ze to ty go znasz najlepiej,ty z nim zyjesz i tobie a nie nam wydawac sady.
Avanti i jak z dzidzia?Rozeowe czy niebieskie?

U mnie zmienila sie opcja sylwestra,napisze jutro bo dzis juz padam.Jutro podejrze swoja niunie na USG-ide na 12.30 :-)

Dobranoc

ewelcia-juz kiedys pisałas o tej imprezie firmowej i wtedy sporo osób ci odpowiedziało-przynajmniej o ile dobrze pamietam....a poza tym zauwaz ze nie kazdy zaglada tu codziennie a juz mało która z nas kilka razy dziennie-ja dzis akurat mam taki dzien ze spedziałam go przy kompie, ale na BB zajrzałam moze ze 4-5 razy...nikt cie nie olewa...po prostu czasami nie sposób odpiowiedziec wszystkim na wszystko....

modroklejka ja nigdy wczesniej nie pisalam o imprezie firmowej tylko dzis,bo wczoraj sie dopiero dowiedzialam kiedy i gdzie ma byc.W tamtym roku tez byla ale jakos wczesniej chyba-nie pamietam.
Wiem ze nie kazdy zaglada ale duzo jest takich ciezaroweczek ktore na bierzaco sa tutaj.no ale nic pretensji nie mam,nic nie zrobie przeciez oka nie wyjme hehhe

hehe
to pomyliłam...ktos juz pisał o imprezie swiatecznej na która zapraszał szef mimo zwolnienia...ehhhh...pamiec mam dobra-ale krótka!

Ewelcia jezeli ludzie fajni w pracy i pojscie na taka impreze swiateczna sprawiloby ci przyjemnosc to ja mimo odejscia na zwolnienie bym poszla.No chyba ze szef bedzie krzywo patrzyl ale nie sadze-jesli nie jest chamem to po prostu powinien wiedzac o zwolnieniu tak czy siak cie zaprosic.
Dobranoc
Czy ludzie fajni????nie sa zli,mieszani jestesmy tzn,Chinczycy,Irole,Wegierki,Łotyszki,Filipinczyk i Polacy oczywiscie:-)rok temu i dwa lata temu bylo super a czy teraz bedzie?? nie wiem??szef byl strasznie nie zadowolony jak mu powiedzialam ze jestem w ciazy i pewnie jak mu zaniose zwolnienie to tez nie bedzie(ale nie martwie sie nim)wazniejsza moja dzidzia:-)i w sumie na ostatnia impreze mam ochote isc,bo ju pewnie nie wroce tam do pracy,bo kto mi bedzie dzidzie pilnowal?????

reklama
hehe
to pomyliłam...ktos juz pisał o imprezie swiatecznej na która zapraszał szef mimo zwolnienia...ehhhh...pamiec mam dobra-ale krótka!

Z ta pamiecia masz tak jak ja,teraz cos pamietam ze mam zrobic a za chwile juz nie pamietam,albo nie pamietam gdzie co polozylam.
Ale wiesz co dopiero teraz tak mi sie zrobilo,chyba dla tego ze ciagle mysle o dzidzi,wiem ze moja kuzynka tez tak miala jak byla z Julka w ciazy.Mam nadzieje ze jak urodze to wroce do normalnego funkcjonowania hehehe

Do góry