reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

My też kupilismy czapeczkę i kaftanik jak kazali nam przywiesc do szpitala żeby sie mały przyzwyczajał do ciuszków były takie jak dla dzieci tylko mniejsze,teraz jest już taki duży że się sam z tego smieje że nosił pieluszki i ubranak dla lalek :-)
uciekam narazie robic ten fryz szałowy do później:tak:

reklama
witam wroci wroci w pon tak jak mowil jeszcze tylko weekend :)))))

Caro81no jest to liczenie dni godzin minut wszystkiego.Zawsze tak niecierpliwie czekalam a teraz to juz w szczegolności bo dzidzia w drodze. O mal się nie zalamalam, ale juz mi lzej

Nika to super!!!Bardzo sie ciesze:)))Ja tez dzis humorek niczego sobie,bo na USG jutro dzidzie zobacze:)))Teraz was opuszczam bo...zachcialo mi sie spac:)

Nika - to super
ja jutro idę zrobić włoski, a myślę sobie że może przed świętami podjadę do kosmetyczki i mi brwi zrobi;-) zawsze fajniej niż samej
tylko trochę się martwię że znów czuję skurcze i napinania, brzuchol twardnieje i trochę boli - może zbyt dużo łażę...:baffled:

maniulka - a w kórym tygodniu urodził się synek?

Ostatnia edycja:
Witam z rana :tak:
nudzę sie i czekam z niecierpliwością na wizyte u ginka bo mam mieć dzisiaj usg i wkońcu podejrze dzidzie i może się dowiem co będzie...:blink: także trzymajcie kciuki żeby dzidzia się pokazała mamie w całej okazałości...:-D
jak tam przygotowania do świąt ja już mam posprzątane wczoraj pomyłam okna i poprałam firanki mąż dzisiaj maluje przedpokój w przyszłym tygodniu ubierzemy choinkę i będziemy już mieli święta...:tak:
a co robicie na sylwestra idziecie gdzieś na impreze my siedzimy w domku...:rofl2:

avanti-my na sylwestra robimy u nas impreze-domówke-zjedzie sie troche znajomych, głownie studentów ostatnich lat, troche rodziny-łacznie bedzie z 12 osób...mam nadzieje ze bedzie fajnie-umowilismy sie ze ogladamy filmy-głownie komedie, ale bedzie tez jeden horror!! ale klasyka wiec nie ma czego sie bac:-D

reklama
No własnie...co z Sylwestem w tym roku...my pewnie jak zwykle w oststniej chwili cos wykombinujemy...
mnie matrwi bardziej fakt, ze u nas GENERALNY remont mieszkania zaczyna sie dopiero w połowie stycznia i boje się ze nie zdążymy ze wszystkim albo ze kasa sie skonczy...a zapowiada sie strasznie-przestawianie ścian, instalacja elektryczna do wymiany, podlogi ściany...jeju jeju i jeszcze w dodoatku trezba to wszystko jakoś urządzic w sensie medle, kolory :szok:

Do góry