reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Myfa mi tez się podobają jak kobitki w ciąży są szczuplutkie i tylko mają doklejony brzuszek z przodu - eh, o takiej figurze w ciąży mogłabym tylko pomarzyć ;-)
Ewelcia, no Tobie to już rzeczywiście niedługo zostało - Ty i Sara pewnie jedne z pierwszych będziecie tulić swoje maluszki w ramionach :tak:

reklama
Skoro juz mowa o brzuszkach to zrobilam sobie jak co 2 tygodnie pomiary i fotki brzuszka.W cyckach mam 100 cm,brzusio ma 99 cm a biodra 102 cm.Przed ciaza mialam cos okolo 86/76(talia 70)/94 wiem bo akurat sukienke na lato przez allegro kupowalam i musialam sie wymierzyc,no i wazylam 58 kg a nie 68.Foteczki wstawie wieczorkiem jak maz z pracy wroci bo okazuje sie ze na stacjonarnym kompie mam cos schrzanione i nie moge wstawiac emotikonkow,pogrubiac i rozdzielac tekstu oraz wlasnie zalaczac fotek,a z laptopa wszystko jest normalnie tylko maz go zabiera do pracy wiec musze czekac az wroci.

Ewelcia, no Tobie to już rzeczywiście niedługo zostało - Ty i Sara pewnie jedne z pierwszych będziecie tulić swoje maluszki w ramionach :tak:
No na to wychodzi ze najwczesniej,ale Sara raczej pierwsza ode mnie bo ona bedzie miala cesarke chyba w polowie lutego:-)

Dobra dziewczynki ja lece do pracy,jak bede miala energie to poczytam wieczorkiem co zescie napisaly,a tym czasem zycze milego popoludnia:tak:

Tak,w polowie lutego.Zawsze myslalam ze jak od poczatku wiem ze bede miala cesarke i wiem mniej wiecej kiedy to bedzie looozik a tu jak na suwaczku dni leca to zaczynam sie bac...strach i radosc w jednym...

Witajcie
Z ciekawości też się zmierzyłam: biust 100, brzuszek 103, biodra 106:szok: grubas sie ze mnie robi

Powiedzcie mi czy położenie poprzeczne miednicowe to wskazanie do cesarki?

hej a ja dzisiaj :((((((((((((((((((((( jestem ;( az mi cięzko pisac ;((( moj mi napisal ze nie chce wracac w poniedziałek ze chłopak jego siostry zaproponował mu prace;(((((((((((((((( w szczecinie :(((((( i jego przyjazd się odwlecze ;((((( nie chce się na to zgodzic :((( nie cche znowu tego samego nie moge ;((( a ja tam nie pijade mieszkac do studentów ;((( bo nie mogę:(((( po za tym oni mnie potem by nie chcieli bo z dzieckiem nie chcą tam nikogo :(((( bosz pomożcie bo sie zaraz załamie :((((((((((( czasami bywa taki :(((( ze slów mi brakuje chyba uwaza ze ja chce go uwięzić :((( mam wrazenie że ucieka ciągle przede mną i odpowiedzialnoscią :((((((

nika...nie smuc sie...a moze pomysl ze ta praca to dodatkowa kaska na wyprawke dla waszej córeczki...nie mysl ze od ciebie ucieka...nie smuc sie:)

reklama
ale własnie tak mysłe zawsze wazniejsze sa pieniadze wódka piwo imprezy, a ja zawsze za tym :((( porównuje mnie do swojej siostry ze jestem taka jak ona zaborcza i wręcz chora na każde wyjście jej męza taka nie jestem... jestem w ciązy i bardzo go potrzebuje naczekalam się tyle czasu nie ja się nie zgadzam i tyle :(((
uwierzcie tez bym sobie poimprezowała ale nie moge tkwi na mnie odpowiedzialnosc za nowe zycie za moją śliczną kochaną córeczke i ona jest wazniejsza od tego wszystkiego ale chciala bym miec pomoc a jej nie mam

Ostatnia edycja:
Do góry