reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Julia zatkało mnie po twoim poście nawet nie wiem co mam pisać :szok::rofl2:

a twój mężuś powienien sobie uświadomić że ma wspaniałą żone i matke jego dzieci :tak::blink: i kochana wcale nie zaśmiecasz forum i mam nadzieję że dalej będziesz z nami pisała o swoich problemach i radościach...:happy2:

reklama
Julia pisz o problemach właśnie po to tez jest to forum którego napewno nie zaśmiecasz.
Jesteśmy takimi wirtualnymi mateczkami dla siebie bo przecież się nie znamy ale każde napisane zdanie może wesprzeć i to jest fajne w forum.
Przede wszystkim mi szybciej ten czas leci jak posiedzę trochę poczytam co nowego ciekawego u WAS.

A ja dziś po wstepnych zakupach przedświątecznych.
Nawet ciasto na pierniczki zarobiłam jutro iekę jak wyjdą podam przepis na forum.
Zeszłego roku były pyszniutkie a zrobiłam tyle że całą rodzinkę obdzieliłam.
A tak to jakoś leci trochę wczoraj niskie ciśnienie miałam bo 100/60 dzis juz nie wiem ale coś główka troche pobolewa.
Zaraz kapanie dzieci ja sie wykąpie i zmykam do wyrka.
Miłego wieczorku :tak:

Julia co za bzdury, rece opadaja.... nie wiem co to za człowiek z Twojego meza... ale przez net mozna polubic kogos bezintyeresowanie za to kim jest i jaki jest wewnetrznie a to wazniejsze od pozostalej zewnetrznej etolki...Twoje problemy sa takie ludzkie, dotykaja nas wszytskie jakies przykrosci i to nie powod zeby uciekac od ludzi. Dla mnie jestes najnormalniejsza kobieta swietnie funkcjonujaca w sferze komunikacji, a maz wybacz to dupek. NIE UCIEKAJ STAD!!!!!!!!!!

Julia, absolutnie nie daj sobie wmówić takich rzeczy! Ja Cię rozumiem, bo mój eks też mnie tak dołował i zabijał we mnie poczucie własnej wartości. Też mam nadzieję, że będziesz dalej razem z nami - po to jesteśmy by sobie wzajemnie pomagać, choćby wirtualnie.
U mnie dalszy ciąg sielanki rodzinnej - mąż, mama - tak rzadko mi się to zdarza, że nawet nie mam kiedy włączyć komputera. :tak: Pozdrawiam!

julia opadly mi ręce :( masz chyba depresje :( przez tego @#$%^$&*@&& to on jest nic nie wart i jego się nie da tolerować nie mowiac juz o lubieniu prosze zostań z nami i nie myśl tak bo to nie jest prawda Przestan na początek przejmowac się głupotami jakie wygaduje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: az mam ochote zastrzelić drania co za gnoj :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
on nie zasługuje na kopa w 4 litery a Ty mu dzieci urodziłas zaufałas oddalas siebie osobę ktora ma mase wartości uroku i dobroci jestes wspaniałą osobą a on jest krowim plackiem i NIE ZASŁUGUJE NA CIEBIE

Ostatnia edycja:
Dziękuje kochane, jesteście wspaniałe. Tylko zaczyna brakowac mi sił, a jeszcze musze wysłuchiwac że jak dziecku coś się stanie to będzie to tylko moja wina i bardzo się boję, a chce tylko mieć spokój i sie nie denerwować. Ostatnio nawet dostałam opieprz że prałam juz ciuszki dla dziecka i prasowałam bo po co stwierdził jeszcze dużo czasu a Ty już głupotami się zajmujesz:-:)no: Nawet nie moge nic kupić dla dziecka bo krzywo na mnie patrzy:no: że jeszcze jest czas i wogóle

Nie przejmuj sie wogle jego gadaniem masz ochotę kupić to kup zawsze lątwiej rozlożyc sobie wydatki niz potem na ura wszystko kupowac. Nic się dzidzi nie stanie poporstu dbaj o siebie i się przemęczaj i jak masz ochote na cos to rob to skoro poprawia Ci nastroj.

Ok ciężki wieczór dzisiaj miałam najpierw a kosciele z synkiem potem biegiem na urodziny w domciu bylismy o 21 kąpiel,i spanko i wreszcie mam chwile dla siebie i chwile odpoczynku :tak:
julia.l co ten twój chłop od ciebie chce,jest nie poważny i zachowuje sie jak smarkacz który nie dorósł do roli ojca i męża a ty bądź silna dla siebie i dzieci i olej go i to co mówi.A własnie forum jest po to żebys mogła się wygadać wyżalić i nie tłumić w sobie żalu i złosci bo to tylko pogorszy sytuacje,więc nie rezygnuj z nas my tu jestesmy dla siebie nawzajem :tak:

Julia popieram dziewczyn i zgadzam sie z nimi w 100%
Zostan z nami,wiesz ze zawsze mozesz tu podzielic sie wszystkim co cie spotkalo.
Mozesz pisac o czym tylko chcesz i ile chcesz:-)

A ja bylam dzis z mezem ogladac wozeczki,cholera ceny masakryczne i jeszcze w sumie nie wiem na co sie zdecydujemy,znajoma w sklepie podsunela mi pomysl ale nie wiem czy dobry.moze napisze o tym w watku wozkowym.

reklama
Witam Kochaniutkie!!!!

Julia, popieram dziewczyny, nie opuszczaj nas, to forum jest poto, zebyśmy mogły podzielić się swoimi, troskami, radościami i wszystkim tym, czym ciężko dzielić się nam z bliskimi. Jeżeli Ty masz potrzebę rozmowy z nami, to pisz, bo to Ty decydujesz o swoim życiu, to Ty wiesz czego najbardziej potrzebujesz. Kobieto, nie daj się zniżyć do poziomu niewolnicy, której wyznacza się drogę życia. Popatrz w lustro i uświadom sobie jaka jesteś wartościowa!!!!

A my wczoraj byliśmy na urodzinach u mojej siostry, strasznie się ucieszyła, było miło, bo nawet mój szwagier( ktorego nie cierpię) był calkiem całkiem miły:-D A jak wrociliśmy do domu, to wpadli do nas jeszcze znajomi, powiadomić nas, ze w lipcu biorą ślub:-) więc czeka nas impreza:tak:

Do góry