reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

No przy sobocie wszystkie jeszcze spia:-)
Ja przed chwila sie obudzilam,zaraz zmykam na sniadanko i jakis obiad gotowac,mam w planach klopsiki w sosie pomidorowym.
Mialam plan wstac o 8 i sprzatac,pranie nastawic gotowac,a tu klapa wstalam o 10.Opoznialam tylko budzik.
Sara nie martw sie tymi kilogramami jak urodzisz bedziesz biegac na silke,tance itd napewno wszystko zrzucisz.
U mnie jak narazie 7na plusie,ale czuje siie jak slon.
Brzuch mnie dzis znow boli tak u gory jak kiedys,pewnie dzidzia rosnie i sie baedzo rozpycha:-)

reklama
Sara martwisz się tak samo jak ja... Ale podobno tez od karmienia piersią waga spada w doł a do tego ruch sport będzie dobrze ja tez sobie juz planuje :-) moje odchudzanie

Sara martwisz się tak samo jak ja... Ale podobno tez od karmienia piersią waga spada w doł a do tego ruch sport będzie dobrze ja tez sobie juz planuje :-) moje odchudzanie
Nika chyba kazda z nas sobie planuje odchudzanie.
Tylko ze mnie jest straszny len i nie wiem jak to bedzie,mam nadzieje ze dam rade musze sie zmobilizowac eh zobaczymy.

Witajcie:-)
i ja sobie pospałam dzisiaj ale od tego mam sobotę hi hi,chociaż ok 7 obudził mnie synek żeby zakomunikować że był u niego mikołaj ale chyba sam był zmęczony i wcale nie wyspany bo zasnął wtulony we mnie wiec pospalismy razem.
Ja też czuję niunie nisko a w ogóle na usg mi powiedziała że mała leży nisko i lekko główka skierowana jest już ku dołowi,więc pomalutku kieruje się tak jak powinna :-)
Sara27 przy córci będziesz mieć taka siłownie i tańce że zanim sie obejrzysz po kilogramach zostaną wspomnienia:tak:
Nika81 nawet nie wiesz ile bym dała żeby to moja mama krzątała się od rana i hałasem mnie obudziła,człowiek nie docenia tego co ma a docenia dopiero jak braknie mu tego,więc wybacz mamie a zobaczysz pewnie nie raz pozwoli ci poleniuchować a sama zajmie się wnuczką

Nika81 nawet nie wiesz ile bym dała żeby to moja mama krzątała się od rana i hałasem mnie obudziła,człowiek nie docenia tego co ma a docenia dopiero jak braknie mu tego,więc wybacz mamie a zobaczysz pewnie nie raz pozwoli ci poleniuchować a sama zajmie się wnuczką

Maniulka SWIETE SLOWA!!!!
JA zawsze lubilam jak mama wstawala slychac ja bylo od samego rana i potem wchodzila do mojego pokoju(w sobote przewaznie) i mowila wstawaj bo juz 12 a dopiero byla 9albo10,potem otwierala dzrzwi do mojego brata i mowila pobutka bo juz 13 a moj brat sie smial i mowil przed chwila byla 12!!!!!!!
Teraz tylko zostaly wspomnienia

ewelcia86 u mnie pobudka taka sama do tego moja zawsze wołała że sniadanie na stole i herbatka wystygnie jak się później okazywało dopiero czajnik wstawiała,jejku jaki to miłe wspomnienia są

ewelcia86 u mnie pobudka taka sama do tego moja zawsze wołała że sniadanie na stole i herbatka wystygnie jak się później okazywało dopiero czajnik wstawiała,jejku jaki to miłe wspomnienia są

U mnie tak bylo w tygodniu kiedy chodzilismy z bratem do szkoly,mama zawsze nas budzila ale sniadanko tez zawsze bylo:-)i herbatka nie zabardzo goraca.
Ehhhh nigdy juz tak nie bedzie:-(ale mi sie smutno zrobilo.

HEJ WSZYSTKIM BRZUCHATKOM :-)
JA DZIS MAM DZIEN SPRZATANKA
MEZUS ZABRAL SYNUSIA DO TESCIOW I MAM SPOKOJ JUZ WSZYSTKO LADNIE POSPRZATANE PRANIE WISI NA SUSZARCE JESZCZE TYLKO WYPAD DO SKLEPU NA MALE ZAKUPKI I MAM WOLNE
WYBIERAMY SIE DZIS NA KONKURS TANCA LATYNO MEZYS DOSTAL BILECIKI Z PRACY WIEC TRZEBA KORZYSTAC:-)

CO DO ODCHUDZANIA PO PORODZIE TO Z DOSWIADCZENIA MOGE POWIEDZIEC ZE OPIEKA NAD MALENSTWEM TO IDEALNY TRENING. DO TEGO DOCHODZI KARMIENIE - SIEDZISZ I TRZYMASZ W RAMIONACH UKOCHANE MALENSTWO A KG SAME LECA :-):-):-) JAK KARMILAM MATEUSZKA TO Z 64 KG JAK ZASZLAM ZROBILO SIE 58 PO MOZE 3 MIESIACACH :-D WIEC ... JA PREFERUJE ODCHUDZANIE Z MALENSTWEM NA REKU NIZ ZOSTAWIAC JE I BIEGAC NA SILKE

CO DO CISNIENIA TO JA MAM PROBLEM ZE ZBYT WYSOKIM NA PRZEDOSTATNIEJ WIZYCIE 150/100 A NA OSTATNIEJ 140/90 I TO TYLKO DLATEGO ZE POPROSILAM PIELEGNIARKE ZEBY ZMIERZYLA MI CISNIENIE PRZED KONTROLA WAGI(BO STWIERDZILAM ZE OD TEGO SCHYLANIA SIE , SCIAGANIA BUTOW TO MI CISNIENIE ROSNIE:tak:)I CHYBA MIALAM RACJE
W CIAZY Z MATIM NIESTETY OD 6 MIESIACA MUSIALAM BRAC LEK NA NADCISNIENIE :-( MAM NADZIEJE ZE TERAZ TEGO UNIKNE

DOBRA SPADAM DO SKLEPU
ZYCZE MILEGO DZIONKA PAPA

izaulka no to super dzisiaj dzionek ci się zapowiada no i tak młoda godzina a ty już wszystko masz zrobione super:-) na ostatniej wizycie prosiłam o zmierzenie cisnienia po usłyszeniu serduszka Martynki wtedy mi tak słodko jest liczyłam że będzie mniejsze ale niestety,ja biorę leki dopegyt,aspargin,teraz doszła mi no spa 3 razy po 1 więc sporo ale cóż jak trzeba to trzeba.
ewelcia86 nie smuć się jak dobrze pamietam to u ciebie to troszke swieże,u mnie już mineło 8 lat a czas goi rany i ciesze sie miłymi wspomnieniami a tych złych chwili staram się nie przypominać

reklama
Nika81 damy rade wrocic do poprzedniej wagi,duzo dziewczyn tu jak widac pisze ze samo karmienie odchudza:tak:
Ewelcia,maniulka nikt was tak nie zrozumie jak wy siebie na wzajem,bo macie podobne smutne przejscia z waszymi mamami.Chcialam wam tylko napisac ze az sie wzruszylam bo tak cieplo piszecie o swoich mamach i ze jestescie dzielne i silne kobitki.Ja jakos mam tak ze odgornie odczuwam jakis taki podziw i respekt dla kogos w takiej sytuacji jak wy,ze ktos sobie poradzil z czyms z czym ja bym sobie chyba nie poradzila,to by mnie chyba zlamalo a przynajmniej tak mi sie wydaje.
Izaulka na pewno odchudzanie przy dzidzi jest przyjemniejsze,zreszta mam w domu steper a u rodzicow rowerek wiec mozna i domowo pocwiczyc.Tylko ze ruch to moj sposob na spedzanie wolnego czasu,zawsze to bycie wsrod ludzi i okazja do porozmawiania z nimi (zawsze gadam na steperze i mnie trener ochrzania zebym skupila sie na oddechu hihi),tancem mozna wyrazic emocje,na basenie zas sie wyzywam bo tam nie gadam tylko plywam po 2km.

Dziewczyny wlasnie pranie musze nastawic!I schab na kotlety zbic bo po pludniu do rodzicow jade i znow arbajt w kuchni,i tak do jutra wlacznie.

Milego dnia!

Do góry