reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Laila,ja wiem i probowalam to naciskac piszac na watku wozkowym bo chcialam miec argumenty co do kogo pisze,ale nie zadzialalo:-)
I pamietam ze sie zloscilam n te glupie cytaty:sorry:
Nie kazdemu biegla samoobsluga forum przyjazna :baffled: :-)

a co zobaczylas w Uwadze , ze tak zle?
Ja zakonczylam pieczenie ciasteczek z synkiem , wyszly wspaniale:-) do swiat bedziemy musieli upiec dwa razy tyle , bo juz polowa zniknela.A na koniec synek powiedzial , ze on musi wziac dla kazdego z dzieci z klasy w prezencie mikolajkowym:-)
Mam nadzieje , ze mezus skosztuje choc jedno bo znikaja w tepie expresowym.
Sara 27 , super ze wszystko dobrze.Wyniki badan i badanie ginekologiczne to podstawa!Usg to raczej wielka przyjemnosc dla rodzicow kiedy to moga zerknac na swoja pocieszke:-)
A co do kwasow omega ja biore i nawet moj lekarz mi je bardzo polecal , wiec nie wiem dlaczego mialabys ich nie brac.

pamiętacie afere z constarem to tym razem jakies warszawskie delikatesy fujjjjjjjjjj odświerzanie starych klejacych zielonych wędlin i kurczaki lezące w kiblu:no2::no2::growl::eek::errr::baffled:

Sara świetnie, że masz dobre wyniki i Twoja ciąża staje się być "wzorową".
Volcan szkoda, że nie możemy spróbować tych Twoich łakoci, hmm, ciastko świąteczne z herbatka, pycha. :-) A myślę, że jeśli są naprawdę dobre to i podwójna ilość na święta może nie starczyć.
Ja nie mogę się doczekać kiedy zaczniemy z mamą lepić uszka do barszczu. Wtedy będę czuła, że święta nadchodzą. :-)

pamiętacie afere z constarem to tym razem jakies warszawskie delikatesy fujjjjjjjjjj odświerzanie starych klejacych zielonych wędlin i kurczaki lezące w kiblu:no2::no2::growl::eek::errr::baffled:

Ja też patrzałam dziś na uwagę :no:katastrofa co to ludzie wyrabiają dla pieniędzy a potem sie dziwimy skąd zatrucia itd.
Ja osobiście nie kupuję wędlin w marketach i takich delikatesowych sklepach.
Wolę sprawdzony sklep mięsny z dużą kolejką gdzie wiem żę towar schodzi na bierząco .
U mnie oki mały coraz bardziej daje o sobie znać dziś dostałam mega kopa aż mnie zabolało.
Ja też lada dzień zabieram się za pieczenie pierniczków świątecznych oczywiście córki mi pomogą .
Dziś miałam kolędę więc mam już spokój .
I tak jakoś czas leci ani się nie obejrzymy a będziemy trzymać nasze maleństwa.
Licytuję wózek na allegro ale narazie nie chwalę jaki bo nie chcę zapeszać jak wygram przywiozą to oczywiście się pochwalę .
A miałam kupować po nowym roku....
za często siedzę na tym alegro i wyłapuję okazje które kuszą oj kuszą jeszcze zostało łóżeczko i pościel.
Nadal mam smaki na słodycze i znów 2 kg na plusie to juz jest razem 9 kg :szok:
Nic popzdrawiam WAS i miłej nocki ;-);-);-)

Nika ogladalam uwage i na widok mytych kielbas i kurczakow trzymanych w kiblu zrobilo mi sie slabo-straszne!
Volcan mysle ze z tymi kwasami to jest tak ze mozna je brac ale i mozna nie brac.Moja ginka wogole jest sceptyczna do wielu rzeczy-pisalam juz kiedys ze odradzila mi szkole rodzenia zima bo sie niby moge "w skupisku ludzkim" zarazic grypa itp.Ona jest troszke starej daty,dalabym jej hoho sporo ponad 50 lat:tak: Kwasy bede stosowac w naturze-poczytalam sobie co je zawiera:happy2:

Zrobilam dzis 4 prezenty mikolajkowe-sama:-p
Wyszly ladnie,kupilam roznych cukierkow w ladnych papierkach na wage,male czekoladowe mikolaje i kilka arkuszy celofanu w kwiaciarni.Porobilam takie male woreczki z cukierkami i mikolajami w srodku i powsadzalam karteczki-dla przyjaciolek "nie skarby sa przyjaciolmi ale przyjaciel skarbem" a dla meza
"tam gdzie jest wielka milosc,zawsze zdarzaja sie cuda-dla najwspanialszego meza i przyszlego taty" :blink:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
magda19lenka , Przyznaje , ze i ja uwielbiam przygotowania do swiat , kiedy czuje ten swiateczny nastroj.Przyznam sie , ze po remoncie postanowilam porozwieszac w mieszkaniu zlote dzwonki przy firankach zebym juz choc odrobine czula co sie zbliza.
Ja co roku na swieta bawie sie w swiateczne dekorowanie mieszkania i zawsze kazdy kto przychodzi jest zachwycony , a mnie to pomaga bym mogla przezywac kazde swieta jak za dawnych lat kiedy bylam dzieckiem.Niestety wiekszosc ludzi z wiekiem przestaje cieszyc sie swietami:-( A co do uszek w barszczu to mniammmmmm ja osobiscie nie robie barszczu a zupe rybna , ale barszcz zawsze czeka u tesciowej;-)

Do góry