reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Truda, traumatyczne przeżycia... Dziękuję, że napisałaś, aż mi się normalnie płakać zachciało jak czytałam Twojego posta... Musiałaś być bardzo dzielna. Jakie to jednak ważne aby maluszki były w brzuszkach jak najdłużej... Bo to, że dziecko da się uratować to jedno, ale ta późniejsza walka o życie i zdrowie maluszka jest straszna. Mam nadzieję, że dziś jest wszystko dobrze z Kubusiem.
Trzymam kciuki za nas wszystkie aby szczęśliwie udało nam się donosić nasze dzieci do końca...

Viniki nie ma innej opcji bedzie dobrze, ja mam tylko takie myśli :tak:
Dzis z Kubusiem jest dobrze
Tak to prawda trzeba jak najdluzej mieć dzidzie w brzusiu i głowa do góry nie masz co na zapas się zamartwiać:tak:

Truda kobieta silna jestes....

w rodzinie mojego szwagra jest chodzacy przyklad tego ze cuda sie zdazaja....mala Karolinka urodzila sie w 23 tyg ciazy wazyla ponad 500gram...zdziwlam sie ze napisalyscie ze takich maluchow nie ratuja....to przykre patrzac na to ze lekarze z Lublina uratowali takiego malucha...dziewczyynka rozwija sie doskonale malo tego nie ma zadnych ubocznych "defektow" poza tym ze rozwojowo jest wczesniakiem....w tym roku roczek skonczyla...

E tam silna każda z was tak by postąpiła i nie miała innego wyjścia tylko walczyć o zdrowie dziecka

Posłuchajcie ja nie wiem jak kilka cytatów w jednym poscie umieścić dlatego pisz teraz do WAS WASZYSTKICH dzękuje za dobre słowa otuchy wsparcie itp

:-DKochane ja tez dzis zasile forum w dobre wiesci.
Juz jestem po wizycie,ginka cala w skowronkach-ciaza wg niej wzorcowa.Nawet moje wyniki badan krwi o ktorych wam ostatnio pisalam nie zrobily na niej wrazenia,podobno sa OK bo im bardziej zaawansowany etap ciazy tym tolerancje norm sa wieksze:-)Na za duza ilosc zelaza powiedziala ze tez ok,ze za duzo nie zaszkodzi,gorzej jakby bylo za malo.Na kwasy Omega 3 zrobila sceptyczna mine,chyba je sobie daruje albo najwyzej oliwe z oliwek bede bardziej w kuchni stosowac i ryby.
Z porodem wszystko bez zmian - nadal twierdzi ze cc w 38 tc (czyli polowa lutego),nawet zasmiala sie ze w Holandii zakwalifikowaliby mnie na porod domowy,bo ciaza do pracy magisterskiej:tak:
Aha,szyjka zamknieta,czy dluga to nie wiem ale mowila ze OK.
Wszystkie leki te same,nastepna wizyta za 4 tyg z USG wreszcie <juupi> bo dzis sie nie dala namowic na podglad dzidzi.No i znow musze miec krew i mocz na za msiesiac (buuu nie lubie tego).
M*R* wspaniale ze ci sie podnioslo lozysko
magdalenka twoj lekarz wydaje sie byc b.sympatyczny-moja ginka jest taka sobie pod tym wzgledem,zalezy od dnia-dzis miala dobry.

A teraz smiejcie sie do woli- ja WOGOLE nie umiem robic cytatow !!!! hahahaha
:-):-);-):tak::-D:-)

ja na umieszczaniu kilku cytatów w jednym poście też się nie znam:-(

Nika
no to super, za 12 dni będziecie już cały czas razem:)

reklama
Do góry