Mnie tez sie nic a nic nie chce-kompletnie Nie dosc ze wstalam jakies 10 min temu i dopiero jem sniadanie to ciagnie mnie do bumelowania przed tv na kanapieKiedys bylam tu na forum juz kolo 8-9 rano a ostatnio nie wiem co sie porobilo-spie do 10/11!Malo tego to jeszcze drzemka w dzien.
Sara ale to juz normalka jest w tym tygodniu ciąży później bedzie jeszcze gorzej sił będzie brakować tchu też i senność w dzień i w nocy
Ja od 6 na nogach musiałąm na 8 jechać z Kubą bilans zrobić późńiej zaprowadzić go do zerówki i tak mi się już nic nie chce a musze odkurzyć i kurze zetrzeć masakra obiad jest całe szczęście
prezent dla małego czeka ja już dostałam a Dawid dostanie 12 grudnia bo dopiero dojdzie
Kurcze jestem zmartwiona bo lekarz nam powiedział że mu jąderko wędruje i jak mu tam grzebała to lewe uciekło gdzieś w brzysio i nie chciało wyjść
Dostaliśy skierowanie do endkrynologa powiedziałą nam że jeśli to coś poważnego to będzie pewnie zażywał jakieś hormony!!!!!!!!!!
Normalnie sciło mnie z nóg mam nadzieje że nie będzie takij konieczności a ze stulejką jest dobrze chociaż jedno:-----(
Jestem głodna a wy tu o placuszkach ciasteczkach i gołąbkach miammmmm