Nika81
nareszcie razem
jeszcze mi został jeden cały tydzień do przyjazdu J ))) nie licząc juz tego w sumie sie jutro kończy ))) jejku ja chce juz i mala chyba tez ce ) bo daje znac kopmnakami hihihi juz tylko tym zyje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzięki laila - a któraś już ozdabiała pokój w ten sposób
ja starszemu naklejałam naklejki, ale potem do następnego malowania była katastrofa z odklejaniem i zalepianiem, szpachlowaniem....
Nasz maluszek też na razie nie będzie miał własnego pokoju... tak to jest jak się przychodzi na świat jako trzecim z rodzeństwa. Mamy duży metraż, prawie 90m, ale są to trzy wysokie pokoje, o takim rozłożeniu okien, które uniemożliwia podział. Jeden pokój mają chłopcy, w drugim jest duża jadalnia z ogromnym stołem i aneksem kuchennym, a trzeci pokój to tzw pokój mój i męża - tam śpimy, tam mamy TV, tam jest moje biurko i stanowisko do pracy.... i tam dokoptujemy dzidziusia. Pokój ma 28 metrów i naprawdę szkoda, że nie ma jak go podzielić na dwa mniejsze.... W perspektywie mamy remont poddasza i tam za kilka lat urządzimy pokoje starszym chłopcom, a wtedy mały będzie mógł zająć ich pokój...coż moja dzidiza jeszcze długo własnego pokoiku nie będzie miala bo my długo własnego M nie bedziemy jeszcze miec ;(