reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

ewelcia86 normalnie sceny z filmu grozy :szok: masakra,ja to jestem bojąca się raczej wszystkiego jak byłam z synkiem w ciąży i męża nie było to ja dyla z domu dawałam bo się bałam kurcze zmarłych może to głupie ale człowiek nasłucha się różnych historii i potem mysli tu gdzie mieszkam zmarła tesciowa rok wczesniej no i moja mama w między czasie,ale teraz juz jest inaczej nawet mi przez głowe nie przejdzie że cos sie dzieje u mnie w domu,a pozatym to były bliskie osoby wiec niby czemu głupia byłam hihi a ptaszek moze wleciał przez okno otwarte a swiatło no cóz czasami nam sie wydaje że zgasilismy a może tak nie jest :rofl2:

reklama
eghh a co mi pozostało musze to wszystko wytrzymać i dotrwać do porodu potem wykarmić jakis czas dziecko i moze dopiero potem odbije sobie chociaz troszke choćby w jedną noc lub dzień ne moge się doczekac tej chwili. odstresowaia i dochodzenia do siebie po tym wszystkim. Spacerów z córeczką i wogle wszystkiego.

chcieliśy miec dziecko bardzo ale ja rok temu nawet nie przypuszczalam ze teraz tak będzie bo moje zycie to byla woelka rozsypka b szybko się zmieniło i b się ciesze z tego ... z ciązy tez choc spadła na mnie jak grom z jasnego nieba

Ostatnia edycja:
ewelcia86 normalnie sceny z filmu grozy :szok: masakra,ja to jestem bojąca się raczej wszystkiego jak byłam z synkiem w ciąży i męża nie było to ja dyla z domu dawałam bo się bałam kurcze zmarłych może to głupie ale człowiek nasłucha się różnych historii i potem mysli tu gdzie mieszkam zmarła tesciowa rok wczesniej no i moja mama w między czasie,ale teraz juz jest inaczej nawet mi przez głowe nie przejdzie że cos sie dzieje u mnie w domu,a pozatym to były bliskie osoby wiec niby czemu głupia byłam hihi a ptaszek moze wleciał przez okno otwarte a swiatło no cóz czasami nam sie wydaje że zgasilismy a może tak nie jest :rofl2:
Tu gdzie teraz mieszkamy to jest taki dom typowo Irlandzki nie zabardzo stary ale troche latek ma i wiem ze tu zmarla okolo7lat temu taka babka ale sladu nie ma ze tu taka osoba mieszkala..
Nie mozliwe.ze wlecial przez okno bo bylo zamkniete:szok:a swiatlo napeno zostawilam zapolone a rano juz sie nie palilo,myslalam ze zarowka sie spalila,ale NIE:baffled:pomieszkuje czasamiz nami taki Irol ale on jest w Chinach,tak wiec on tez go nie zgasil.

Nika trzymaj sie napewno bedzie ok,urodzisz coreczke i bedziecie wychodzily na spacery tak jak o tym marzysz.
Czasem nie planowana ciaza wszystko zmienia na lepsze,glowa do gory.

Witam pod wieczór. :-)
Strasznie nam się wczoraj udał wieczór andrzejkowy, byłam zadowolona jak nigdy. :-) Na obiad zamówiliśmy pizzę. ( Tomka ojciec zrobił tak słony rosół, że wykręcało :eek:, a kurczaka też nikt nie miał ochoty jeść, bo co niedzielę, przez kilka lat jeść kurczaka to można ogłupieć). Potem sobie na spacer poszliśmy, żeby tą pizzę spalić, i ledwo się do domu dowlokłam. Jakoś cały dzień brzuch mnie dziwnie boli, ciągle po prawej stronie. No i jak poszłam spać około 14 tak dopiero wstałam.
I najważniejsza i najlepsza wiadomość dzisiejszego dnia, Tomuś (gdy ja spałam) był odebrać klucze do mieszkania !! Nareszcie. Teraz tylko pomalować i odświeżyć i możemy się nareszcie przeprowadzać. Czekałam na tą wiadomość tak długo, że cieszę się jak małe dziecko. !!!! Jutro musimy ustalić kolor farby ... i do roboty. :-):-):-)

magda super że już klucze :-)a co do remontów nie każdy lubi, a ja uwielbiam zawsze cos kombinuje i zmieniam teraz mam przechlapane bo nic mi nie wolno a ja już bym chciała odswieżyć swoją sypialnie zanim Martynka się urodzi dodam że jestem Zosia samosia i najbardziej lubie robić sama(tapetowanie,malowanie,panele,struktury i takie to sam przyjemnosć)ale tym razem chyba zdam się na ekipe jak maż nie da rady :tak:

magda super że już są klucze :-)a co do remontów nie każdy lubi, a ja uwielbiam zawsze cos kombinuje i zmieniam teraz mam przechlapane bo nic mi nie wolno a ja już bym chciała odswieżyć swoją sypialnie zanim Martynka się urodzi dodam że jestem Zosia samosia i najbardziej lubie robić sama(tapetowanie,malowanie,panele,struktury i takie to sam przyjemnosć)ale tym razem chyba zdam się na ekipe jak maż nie da rady :tak:

I najważniejsza i najlepsza wiadomość dzisiejszego dnia, Tomuś (gdy ja spałam) był odebrać klucze do mieszkania !! Nareszcie. Teraz tylko pomalować i odświeżyć i możemy się nareszcie przeprowadzać. Czekałam na tą wiadomość tak długo, że cieszę się jak małe dziecko. !!!! Jutro musimy ustalić kolor farby ... i do roboty. :-):-):-)

No i udalo sie.Teraz caly Twoj czas bedzie pochlaniala przeprowadzka co oznacza ze zadziej bedziesz wpadala na BB.

Ja juz nie moge sie doczekac kiedy moj m wroci, za jakies 5godz bede mogla go przytulic.
nie ma go zaledwie od piatku a ja juz taka steskniona!!!!

To i ja witam ,jestem wynudzona..z nudow prasowanko odwalilam;-)...corka mi spi,maz w pracy.Wczoraj bylismy u znajomych ,milusio bylo:-).
Od dluzszego czasu mam takie dolki przejsciowe ...nie mam checi doslownie na nic...

reklama
Rany ale mnie boli brzuch tak jak na okres ojj czy to normalne :(????
Wydaje mi sie ze normalne,mnie tez ostatnio bolal przez dwa dni ale nie panikowalam potem sam przestal bolec.
Dzidzia rosnie i wszystko9 sie powieksza:-)

MR podziwiam Cie,mi by sie nie chcialo tak przy niedzieli,zreszta ostatnio jestem tak leniwa ze masakra.

Do góry