reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Truda23dzięki za odpowiedzi :) to gdyby tak można było to bym pojechala 16,17 grudnia to juz z nim ufff to dobrze ze to nie musi juz bo się juz wystraszyłam że nie będe mogla karmić albo coś

reklama
Sara piekna zmiana:-)
my juz w lozku dzidzia ale jemu sie nie chce najwyrazniej jeszcze spac,bo strasznie szalje,wogole od paru dni jest bardzo ruchliwy,daje mi popalic.Ciesze sie z tego bo wiem ze wszystko ok.\A juz 10 grudnia idziemy na kolejna wizyte do szpitala i USG:-)juz sie nie mozemy doczekac

No dokładnie zaufanie to podstawa lecz czasem same mysli przychodza do głowy wiem bo sama czesto jestem sama a Dawid nieraz nie ma go tydzien Jeszcze jak pomysle że ma wyjechac na misje to masakra nie chce mysleć bo sie bede zamartwiać:eek:

o matko Truda Ty tez zona oficera WP?
gdyby nie fakt ze sama z rodziny wojskowej pochodze chyba dawno bym sie rozwiodla.... poswiecenie spore jest ...
misja szybko zleci, najgorzej jak pomocy nie ma rodzinki jak jest leci szybko czas....

ja nie tyle zazdrosna jestem co zla ze czasem nie mam juz sily na nic...a on ma czas na pizze z kumplami....

reklama
hejka

Mi tez nic nie leci chyba ze mocno ycisne, w pierwszej ciazy tak samo mialam a mliko bylo pozniej wiec sie nie martwie, krocze pobolewa ale jak rosnie dzidzia moge scierpiec....byle zdrowe....

Truda na temat kobiet w WP nie wypowiadam sie bo szlak mnie trafia czasem, mam sporo kolezanek i wiem co sie dzieje ech... oczywiscie jesli facet madry nie ulegnie chociaz z dugiej strony to tylko facet....

dzisiaj szukalam butow wygodnych jutro dalesze poszukiwania....ale ma juz dosc...w realu cudenka sa disneya bodziaki zalapalam sie na osttanie sztuki ....
po 7,99 zeta bawelenka taka milusia....

jutro imieniny u tescia idziemy razem z moimi rodzicami z glowy wieczor, a Wy na ostatki wybywacie?

spokojnej nocki

Do góry