reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

ja wrociłam z pogotowia b mnie boli serce :( ale dupek lekarz nie dał mi nic i nie zrobił oprocz leków przeciw bolowych ktorych nie mozna brac do tego w ciązy... wypiłam melise zwiełam apap nospe i melise w tabletce i magnez i dupa boli nadal ;(

reklama
Dziewczyny mam pytanie.
Czy któraś z Was zmieniała lekarza w ciąży?
Jeśli tak to do nowego lekarza co brałyście oprócz karty ciąży?

Nika a dzwoniłaś do sowjego ginekologa jak tak bardzo Cię boli? Może On coś podpowie

bardzo i boli od 17,18 stej ;(( boli jak cholera i boje się dzidzie i dodatkowo denerwuje nie dzwoniłam moge się dodzwonic jedynie do rejestracji ...

Myfa80 gratuluje synka:-)
Sara27 no piekna organizacja torba juz spakowana ja też musze pomału spakować tak sobie obiecałam żę będzie już czekać od 20 tygodnia i jakos mi nie poszło:-):-):-)
Nika81 na serduszko nic nie poradze nie mam o tym pojęcia może poleż sobie poodpoczywaj :baffled:
julia.l ja zmieniałm lekarza ale to na początku było wiec nic poza kartą i wynikiem z cytologi nie miałm
Miroslava1979 moja ginka od samego początku mówiła że w tej ciąży mam schudnąć mam tyle zapasów (nadwaga)że dzidzia ma z czego czerpać,mi niestety to sie nie udało i już mam 9 na plusie :crazy:

Witajcie kochane, ja po dwudniowej przerwie, bo tak jakos tyle sie działo w domu, że nie miałam czasu otworzyć laptopa. Poczytałam i jestem na bieżąco, ale nie mam już siły odpisywać. U nas też biało i sypie, bardzo świątecznie się zrobiło.
Kaczuszka, trzymam kciuki by wszystko było dobrze!

Witam w niedzielny poranek :-)słoneczko za oknem,snieżek też całkiem przyjemnie,dopiero wstałam wiec sie wyspałam,poza obiadem nie mam zamiaru nic robić a co tam w końcu niedziele mamy hi hi :-D
Miłego dzionka :tak:

Witam!!!ja tez dopiero wstalam i tak jak Maniulka nic poza obiadem nie mam ochoty robic.
dzis wybieramy sie do kolezanki ktora ma 5 miesiecznego synka,widzialam go jak mial 2tyg,potem miesiac i dwa,podobno jest duzy na swoj wiek:-):-)
Dzis go ocenie hihi.
Dziewczyny to nie zalezy od netu,(tak mi sie wydaje)wszyatkie inne strony normalnie dzialaja.

Najserdeczniejsze zyczenia urodzinowe dla VINNIKI.

Mam nadzieje ze sie nie pomylilam i to dzis.

Witajcie!
U nas też biało, sypało całą noc i dalej sypie...

Ja troszkę dziś depresyjnie - mam urodziny, a akurat i mąż musiał wyjechać i rodzice z siostrą nie mogli przyjechać i zamiast rodzinnego świętowania jestem sama ze swoimi myślami... Oj, jak ten czas mija, lata lecą, w ogóle tego nie czuję, ale fakt jest faktem. Dobrze, że są przy mnie dzieci, dzięki temu jest dobrze:-D:-D:-D Dostałam własnoręcznie zrobione kartki i obrazki, bardzo to wzruszające.
MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM!

Hej dziewczynki. U mnie dziś biało. :-) Przyjemnie tak wyjrzeć za okno i zobaczysz śnieg a nie szarość. :-)
Pamiętacie jak mówiłam, że byłam u lekarza i dostałam Bioparox na gardło. Kurde no nie przechodzi mi, a wręcz odwrotnie czuję jakby było gorzej. I nie wiem czy iść od razu jutro do lekarza, czy może poczekać do środy. Na ulotce napisali, że jeśli lek nie przyniesie rezultatu po 10 dniach to przerwać kurację i iść do lekarza, a te 10 dni właśnie w środę wypada.
Nic mi się nie chce robić, mam okropnego lenia, a najgorsze, że nawet leżeć mi się nie chce :-D:-D
Życzę spokojnej niedzieli. Aaa i ciekawe co u Kaczuszki ..... Może osobny wątek (zastrzeżony) z jakimiś szerszym kontaktem do nas to jednak dobry pomysł. Kiedyś coś ktoś wspominał, ale przeszło bez echa.

reklama
Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin Vinniki !!!!!!!!
Vinniki ja ostatnie urodzinki tez spędzałam sam tylko z synkiem smutne to :-(

magda19lenka jeżeli w srode mija 10 dni to możesz poczekać ale jak ci barzdo dokucza to po co czekać znowu,lepiej zadziałać może dostaniesz cos co ci wreszcie pomoże.
Co do zastrzeżonego wątku to ja jestem io byłam na tak tylko tym chyba modroklejka musiał by się zająć jako nasz Moderator :-):-):-)

Do góry