reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
No nareszcie udalo mi sie Was poczytac,z wielkim trudem ale sie udalo.
Znow mam problemy z BB:-:)-:)-(

U mnie dzis lepiej,brzuszek juz tak nie boli,dzidzia dzis sie strasznie wierci:-)Wczesniej sie tak usadowil ze na pecherz moczowy mi naciskal i musialam latac co chwile do toalety:tak::tak::tak:.

Nika nie martw sie siostra,mysl o sobie i o dzidzi,najlepiej to sie nie odzywaj zajmij sie innymi wazniejszymi sprawami.

Modroklejka co za dziwny lekarz!!!dzidzie czuc od 25tyg hehe:-D:-D:-Dja juz czulam od 16tyg,tak slabo potem lepiej i wyrazniej,teraz to juz maly sobie boisko uzadza w moim brzuszku hihi:-)

magda19lenka co za pokropna baba,to jest Wasza sprawa czemu nie macie slubu,powino ja to nie ineresowac.
Moze rzeczywiscie tak jka napisala Sara maz jej dawno nie bzykal:-D

Madzik masz calkowita racje co do lekarzy z NFZ,chociaz ja juz od 3lat nie korzystam z panstwowej Polskiej sluzby zdrowia ale wiem co sie tam dzieje.Jak juz jestem w PL to ide prywatnie.

Magdalenka może idź faktycznie prywatnie, a dodatkowo znajdź jakiegoś innego lekarza na NFZ aby Ci badania przepisywał (jak nie internista to sciemniaj u innego ginekologa dla samych badań, tyle że podwójne wizyty ), ale zawsze to kaska jednak na ubranka dla maluszka byłaby zaoszczędzona...

W poniedziałek zadzwonie do lekarza i umówię się na usg 3d, zobaczymy jakie wrażenie zrobi, i jeśli będzie "fajny" to będę do niego chodzić. A tak sobie teraz myślę, że Tomka rodzice mają znajomą lekarkę, jest ich lekarzem rodzinnym, moim zresztą też, więc może dało by się z nią dogadać, żeby wypisywała mi skierowania na badania na nfz, oczywiście takie jakie zaleci ginekolog. Ale zobaczymy jak to będzie.

Nika, kurdę boli gdy najbliższa rodzina staje Ci kantem, ale co poradzisz. Staraj się jak najmniej widywać z siostrą i "sprzyjać" konfliktom. A jak babcia zareagowała na wieść, że jesteś w ciąży.

nika kurde jak tylko będziesz miec perspektywy zbieraj się i uciekaj bo to jest jak dla mnie chora sytuacja i chory dom sorry.... ale siostra powinna cię wspierac zeby ci niczego nie zabrakoło....

Też tak myslę Nika uciekaj jak tylko będzie okazja :tak:
wczoraj poprałam zdobyczne ciuszki i teraz się tak zastanawiam czy je poprasować czy to jeszcze za wczesnie i zostawić to na później no bo niby w komodzie dzidziowej będą leżeć ale jeszcze tyle czasu a jak wy robicie szykujecie już tak na zicher czy jak??

Nika jak czytam twoje posty to prawie jakyś o moim życiu opowiadała, mamy prawie taką samą sytuacje, ale ja moge chodzić po domu tylko patrza na mnie jakna wroga:-(

reklama
maniulka tak poprawiły sie porozmawialismy, omówiliśmy pewne sprawy i jest dobrze przecierz nie jesteśmy dziećmi ani zbuntowanymi nastolatkami którzy nie wiedzą czego chcą. Zaczał bardziej się starać i bardziej mi pomaga a w tym tygodniu codziennie robi mi śniadanka bo ma popołudniową zmiane i wieczorkiem dzwoni co sobie życze z McDonalda:-D To tak żeby mnie utuczyć troche bo do 13 listopada chudłam a teraz czuje że zaczęłam przybierać na wadze;-)

Do góry