M
modroklejka
Gość
edis-juz ci dopisuje córcie do listy:-)
monis-witaj! zaraz również znajdziesz sie na liscie...poznan-bliziutko mam do ciebie...z reszta nie ja jedna:-)
vinniki-nie nabiał a konkretnie wapn-podobno w nadmiarze powoduje jakis supłania miesni czy cos...nie wiem do konca bo usłyszałam to wczoraj w szpitalu i musze jeszcze podpytac gina, ale wiem ze u dorosłych wapn nie wchłania sie tak dobrze jak u dzieci i potem nadmiar odkłada sie złogami w miesniach miedzy innymi![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
myfa-ja no spy nie biore, bo narazie nie mam potrzeby ale słyszałam ze brana w duzych dawkach pod koniec ciazy rozleniwaia miesnie u mamy i u dziecka-u mamy objaiwa sie to ponoc wolniejszym porodem a u dziecka słabym odruchem ssania...ile w tym prawdy nie wiem![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
nika...no nie masz wyjscia babeczko! musisz chłopa zmusic do rzucenia palenia! moze dobra okazja bedzie jak juz go bedziesz miała przy sobie argument ze przy ciezarnej sie nie pali:-)ja mojego tez oduczałam-co prawda nie palenia a jezdzenia jak wariat po torze motocrosswoym bo obaj z bratem maja na tym punkcie swira...powiedziałąm mu ze jak bedzie kaleka to ja za siebie nie recze....kilka takich rozmów, troche łez-takich kobiecych na zawołanie i podziałało!
sara...oj dziewczyno-czuje zebysmy sie kulinarnie dogadały!
magdalenka-wigor? a nie jakis zestaw dla ciezarówek?
my wczoraj pojachalismy zrobic sobie przedswiateczny prezent...kupilismy aparacik miedzy innymi dlatego zebym sie nauczyła go do niedzieli obsługiwac zebym mogła ładne zdjeica porobic na chcrzie bratanka meza....brat meza i jego zona mieli niestety pecha i maja fatalne zdjecia ze slubu...a ze tesciowa powiedziała ze chciałąby dostac na gwiazdke taki album z wywołanymi zdjeciami z naszego zycia-zareczyny, sluby, ciaze, wspolne wyjazdy-wiec chcemy zrobił ładne zdjecia na chcrzie zeby i mały miał pamiątke i babcia-tesciowa prezent...
tak wiec od wczoraj zgłebiam tajniki mojego sprzetu i jedno co musze stwierdzic to ze cholernie ciezki jest...ale zdjeia! SUUUUUPER!
tymczasem uciekam!
aaa! na 10 ide do fryzjera! bedzie mnie strzygł pan który strzygł na miss polonia! ciekawe czy mi sie bedzie podobac....wstaiwe pozniej zdiecia przed i po:-)
monis-witaj! zaraz również znajdziesz sie na liscie...poznan-bliziutko mam do ciebie...z reszta nie ja jedna:-)
vinniki-nie nabiał a konkretnie wapn-podobno w nadmiarze powoduje jakis supłania miesni czy cos...nie wiem do konca bo usłyszałam to wczoraj w szpitalu i musze jeszcze podpytac gina, ale wiem ze u dorosłych wapn nie wchłania sie tak dobrze jak u dzieci i potem nadmiar odkłada sie złogami w miesniach miedzy innymi
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
myfa-ja no spy nie biore, bo narazie nie mam potrzeby ale słyszałam ze brana w duzych dawkach pod koniec ciazy rozleniwaia miesnie u mamy i u dziecka-u mamy objaiwa sie to ponoc wolniejszym porodem a u dziecka słabym odruchem ssania...ile w tym prawdy nie wiem
![Zaskoczona(y) :baffled: :baffled:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/baffled5wh.gif)
nika...no nie masz wyjscia babeczko! musisz chłopa zmusic do rzucenia palenia! moze dobra okazja bedzie jak juz go bedziesz miała przy sobie argument ze przy ciezarnej sie nie pali:-)ja mojego tez oduczałam-co prawda nie palenia a jezdzenia jak wariat po torze motocrosswoym bo obaj z bratem maja na tym punkcie swira...powiedziałąm mu ze jak bedzie kaleka to ja za siebie nie recze....kilka takich rozmów, troche łez-takich kobiecych na zawołanie i podziałało!
sara...oj dziewczyno-czuje zebysmy sie kulinarnie dogadały!
magdalenka-wigor? a nie jakis zestaw dla ciezarówek?
my wczoraj pojachalismy zrobic sobie przedswiateczny prezent...kupilismy aparacik miedzy innymi dlatego zebym sie nauczyła go do niedzieli obsługiwac zebym mogła ładne zdjeica porobic na chcrzie bratanka meza....brat meza i jego zona mieli niestety pecha i maja fatalne zdjecia ze slubu...a ze tesciowa powiedziała ze chciałąby dostac na gwiazdke taki album z wywołanymi zdjeciami z naszego zycia-zareczyny, sluby, ciaze, wspolne wyjazdy-wiec chcemy zrobił ładne zdjecia na chcrzie zeby i mały miał pamiątke i babcia-tesciowa prezent...
tak wiec od wczoraj zgłebiam tajniki mojego sprzetu i jedno co musze stwierdzic to ze cholernie ciezki jest...ale zdjeia! SUUUUUPER!
tymczasem uciekam!
aaa! na 10 ide do fryzjera! bedzie mnie strzygł pan który strzygł na miss polonia! ciekawe czy mi sie bedzie podobac....wstaiwe pozniej zdiecia przed i po:-)