reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

ivaz - supersprawa takie zajęcia, ja niestety nie dam już rady :(

Dziewczyny, ale się wkurzyłam, 2 tygodnie czekam na wynik badania słuchu Tadka i ciągle go nie mam! No ile potrzeba, żeby opisać jakieś paręwykresów? Dla specjalisty to pewnie jakieś 15 minut. W dodatku robilismy to badanie prywatnie i kosztowalo 130 zł! I teraz czekam i czekam. Powiedzieli, ze w sobotę będą już opisy do badan i mi przyślą mejlem i jak na razie cisza. Napisalam tam mejla, jak do jutra nie przyślą, to znowu będę dzwonic.

reklama
witam serdecznie...
jestem tu nowa a w zasadzie "stara"...nie wiem jakim cudem, ale w 2007 zarejestrowałam się i....zapomniałam o tym forum :baffled:
teraz dzięki mojej siostrze, odkryłam moją amnestię ;) (siostra jest ciężarówką)
Jestem mamą prawie 5 latka i marcowej panienki :)
wiem, że znacie się juz jakiś czas - więc jeśli mogę to przycupnę - a jeśli nie będzie to problem dołączę do Was
póki co pozdrawiam serdecznie :)

Witajcie niestety posiadam nowy login i nie mogę wejść na zamknięty wiec juz zwróciłam sie z prośba do maniulki:-) pozdrawia stary tymuniek24

Witam z rana idziemy dzis do lekarza Tymi miał wysoka gorączkę cała noc obudził się ok 4 ad ranem płakał okropnie teraz gorączki nie ma Po południu zawitam do was Pozdrawiam miłego dnia.

Widzę że forum już raczej nie odwiedzane a pamiętam jak po porodach śmiałyśmy się że nasze forum to aktywne będzie zawsze tak wiem każda z nas ma swoje zajęcia i mało czasu ja gdyby nie druga ciąźa sama bym nie zajrzała pamiętam jeszcze o was i czasem wspominam jak to było przed narodzinami bo u mie na obecnym forum kategori terminu porodu właśnie się zaczyna gorący czas od 30-35 TC więc już niedługo się zacznie!!! pozdrawiam was serdecznie i wszystkiego dobrego życzę pa

reklama
Do góry