reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

ivaz - supersprawa takie zajęcia, ja niestety nie dam już rady :(

Dziewczyny, ale się wkurzyłam, 2 tygodnie czekam na wynik badania słuchu Tadka i ciągle go nie mam! No ile potrzeba, żeby opisać jakieś paręwykresów? Dla specjalisty to pewnie jakieś 15 minut. W dodatku robilismy to badanie prywatnie i kosztowalo 130 zł! I teraz czekam i czekam. Powiedzieli, ze w sobotę będą już opisy do badan i mi przyślą mejlem i jak na razie cisza. Napisalam tam mejla, jak do jutra nie przyślą, to znowu będę dzwonic.

reklama
witam serdecznie...
jestem tu nowa a w zasadzie "stara"...nie wiem jakim cudem, ale w 2007 zarejestrowałam się i....zapomniałam o tym forum :baffled:
teraz dzięki mojej siostrze, odkryłam moją amnestię ;) (siostra jest ciężarówką)
Jestem mamą prawie 5 latka i marcowej panienki :)
wiem, że znacie się juz jakiś czas - więc jeśli mogę to przycupnę - a jeśli nie będzie to problem dołączę do Was
póki co pozdrawiam serdecznie :)

Witajcie niestety posiadam nowy login i nie mogę wejść na zamknięty wiec juz zwróciłam sie z prośba do maniulki:-) pozdrawia stary tymuniek24

Witam z rana idziemy dzis do lekarza Tymi miał wysoka gorączkę cała noc obudził się ok 4 ad ranem płakał okropnie teraz gorączki nie ma Po południu zawitam do was Pozdrawiam miłego dnia.

Widzę że forum już raczej nie odwiedzane a pamiętam jak po porodach śmiałyśmy się że nasze forum to aktywne będzie zawsze tak wiem każda z nas ma swoje zajęcia i mało czasu ja gdyby nie druga ciąźa sama bym nie zajrzała pamiętam jeszcze o was i czasem wspominam jak to było przed narodzinami bo u mie na obecnym forum kategori terminu porodu właśnie się zaczyna gorący czas od 30-35 TC więc już niedługo się zacznie!!! pozdrawiam was serdecznie i wszystkiego dobrego życzę pa

reklama
Do góry