reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

reklama
Witam się nieśmiało :)
Zrozumiałe jest dla mnie, że nie mam dostępu do zamkniętego, tak żadko bywam, ale od maja przechodzę na bezrobocie (na szczęście) i będę myślę częściej jak nie codziennie zaglądać na forum :D

Iśku - szkoła skończona już rok temu :d egzaminy zdane na 5 tylko stażu do szczęścia mi brakuje, ale wezmę się za szukanie jak tylko odpocznę trochę, bo do 7 maja jeszcze pracuję :)

Julia dobrze, że dziaciaczki mniej chorują, a Tobie zdrowia życzę :)

reklama
Do góry