reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

reklama
Iśku no to super chyba, ja też tęsknie za pracą, no ale teraz nici z tego - leczenie :sorry: super że Filipek lubi chodzic do przedszkola:tak:, Nati zostaje narazie ze mną w domu bo nie ma kto go wozić :-(

agniesia, JULKA - witajcie dziewczyny! :-)

Julka - dobrze, że jeszcze jakiś czas możesz zostać z Natim. A jak jego skóra? Poprawiło się trochę? Czy dalej się męczycie?

agniesia - dalej u mamy mieszkacie?

Kuba chodzi do żłobka, ja mam nową pracę, siedzę za biurkiem i się obijam, ale za to w domu nie mam na nic czasu, chodzę niewyspana i nawet dla Kuby nie mam za wiele czasu, cały dzień w żłobku spędza, a mnie ma tylko w weekendy, gdybym może pracowała w innych godzinach było by lepiej, ale od 10 do 18 nie daję rady ;]
Mieszkamy u mamy, ale mamy nadal nie ma. Jak zrobie ten żałosny staż to wtedy chcę wyjechać iść na studia, ale muszę zrobić staż, bo gdyby mi się coś nie powiodło to nie chciałabym stracić chociaż tego tytułu technika :/

dopadł mnie potworek:(

Mało dziewczyn tu zagląda a szkoda :-(
Dzieciaki dzisiaj dały mi popalić jak jeszcze nigdy :wściekła/y: a jakie pomysły mieli :angry:

Piekna pogoda się zrobiła, ale troche za szybko - zero wiosny :-(
wszyscy pewnie na majówki jadą :tak:
my zostajemy w domu - na podwórku M ma mase roboty a ja sobie poleniu****e w cieniu z książką :-D

Kuba daje mi codziennie popwalić i to maksymalnie, ogólnie wśród dzieci jakie znam to Kuba jest najgorszym łobuzem i wredotą pod słońcem, już nie wiem co mam z nim robić, ale ewidentnie widzę, że go nie ogarniam, nie słucha się ani trochę :wściekła/y: tak myślę, że jak nie będę pracować to go ustawię do pionu będę miała na to mnóstwo czasu.

A propo jakie stosujecie kary? bo mi pomysły się skończyły dawno bo za bardzo też na Kubę niewiele działa :no:

Julia to dużo zdrowia życzę, będzie dobrze, nie ma innej opcji ;-)

reklama
Julia - duzo duzo zdrówka Ci zycze, i dzieciaczkom tez:tak:

co do kar to na Nadie najbardziej działa zakaz ogladania bajek ale wtedy jest ryk jak 150, ale trudno jak juz jej zzabronie to nie ma zmiłuj choc łazi i prosi cały dzien. Kąt srednio bo ona to moze tam sobie siedziec i pol godz - skubie wtedy sciane:szok: Zakaz słodyczy jakos nie działa na nia choc bardzo je lubi.
Najwieksza kara to zakaz ogladania bajek i zakaz wyjscia na dwór - jak załapie sie na taka kare 2 w 1 (jak juz na maxa przeskrobie) i naprawde tego przestrzegam to na drugi dzien chodzi jak zegarek byleby tylko miec te bajki i plac zabaw

Do góry