reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

hej dziewczynki TYMI CHODZI ZA JEDNA RĘKĘ TO JEST SUKCES UDAŁO MU SIĘ NAWET STANĄĆ SAMEMU NA PARĘ SEKUND;-)JUPI wczoraj byliśmy z Tymkiem u lekarza wysoka gorączka katar po pas i wielki krzyk po nocach aż uderzał nóżkami darł się co się okazało to wszystko od zębów!
ma 16zebów w tym 9 wychodzących jednocześnie koszmar zębowy jeszcze potrwa podałam mu czopki nurofen smarowałam dentinoxem dostaliśmy kropelki do noska i w nocy była jedna pobudka ufff chyba mu trochę ulżyło ale mówię wam siedziałam i ryczałam razem z nim;-( co do mojej pracy to już chyba tak w kratkę bo małego zaczęła pilnować babcia!wczoraj miała podjechać do mnie mama chłopca ale nie dotarła chyba zapytam wprost jej bo odnoszę wrażenie ze już go pilnować nie bede!a szkoda bo mogłam sobie gdzie indziej dorobić! dobra kończę te smutaski co u was dziewczyny jak maluchy wasze rozrabiaki zdrowe?

ps .zapomniałam dodać ze od wczoraj mieliśmy zacząć rehabilitacje ale mały nie może i ciekawe ile teraz szanowny pan każe nam czekać.

reklama
Tymuniek no przede wszystkim gratulacje dla Tymiego:tak::tak::tak::tak::-):-):-)teraz juz myslę że będzie z górki i zanim się obejrzysz będzie zasuwał jak stary ;-)
A babka jakas nie poważna,mówi się wprost jak znalazła inne wyjście czyt.babcię a nie ściemnia.Oj musi ci się młody nacierpieć,tyle zębów na raz :szok::szok::szok:my tez mamy 16 ale wychodziły jakos tak w miarę po kolei

Tymuniek zapraszam na inne wątki,najbardziej u nas aktywny to zakupowy :-p

Dziewczyny a może wiecie :jak chciała bym wejść na allegro to wyskakuje mi komunikat ze moje ip zostało zablokowane z nadmiernej ilości zadan niewiem o co kaman pisze Wpisz kod z obrazka zeby odblokowac wpisuje a tutaj znów to samo i tak w kółko!!!poprostu nie wiem czy mały mi cos ponaciskał czy jak mieliscie moze kiedys taki problem

Tymuniek, może napisz do admina z allegro może coś pomoże.

chciałam się Wam pochwalić co moje dziecko wczoraj zrobiło :)
ganiała sobie po mieszkaniu a ja poszła do kuchni zrobić kanapkę i wracam do pokoju a moje dziecko siedzi na kanapie (kremwej) i jest umazane w barwniku ciemno brązowym, który rozlał się w dość dużej ilości po kanapie, po dziecku ciuchach i wszystkim co był w pobliżu, nie wiedziałam za co się wziąć byłam sama w domu, czy za pranie dziecka, czy za pranie ciuchów czy kanapy ;) normalnie jak to zobczyłam to się załamałam, ale po chwili walki udało sie spacyfikować sytuację :) tak wiec dziewczyny radzę barwniki chowajcie głęboko ;)

carolin - haha, no to niezle :D Ja ostatnio probowalam przesadzic kwiatka przy Tadku i to nie byl dobry pomysł - rozniósł mi ziemię, rozlał wodę i mialam dodatkowe sprzątanie. Ale radosc tez byla, teraz pokazuje na parapet na tego kwiatka dumnie, ze to on tego kwiatka podlał :D

eh dziewczyny, niania mi rezygnuje od listopada :( Powiesilam ogloszenie w serwisie, w ktorym jąznalazlam, musze szybko kogos znalezc, zeby sie Tadek zdązyl przyzwyczaic. SZkoda, bo mi sie dobrze dogadywalo z tą dziewczyną, no ale dostala prace na etat w swoim rodzinnym miescie. No nic, szukam od nowa.
Bylismy z Tadkiem u logopedy i w sumie nic nam nie powiedziała babka konkretnego, kazała isć do foniatry, zeby wykluczyć niedosłuch, bo nawet minimalny może wpływac na rozwój mowy. No to pójdziemy, juz go zapisalam (prywatnie, bo w Centrum Zdrowia Dziecka, gdzie nas ona pokierowała, to jakieś kosmiczne terminy są, nie będę czekać do grudnia).

carolin- już to widze oczami wyobraźni-Masakra!!! hahahaha!!!! :-D

moonik-szkoda, że opiekunka zrezygnowała, ale praca na etat to wiadomo.... na pewno kogoś fajnego znajdziesz!!!:tak:

A nasz Szymonek-wszystko wrzuca do toalety i sprawdza czy się spuści...:baffled: dziś rano łowiłam (bleee) męża zegarek:dry:

reklama
Atsonia - na to liczę. W sumie nie jest zle, bo mam bardzo duzy odzew na swoje ogloszenie. Juz umowilam 4 spotkania, dzis po poludniu mam pierwsze. Zobaczymy, trzymajcie kciuki!

Do góry