reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

reklama
dlatego dziewczyny musze sie stąd jak najszybciej przeprowadzic bo inaczej moje zycie intymne legnie, męczy mnie taka stytuacja, nie wiem jak ludzie tak moga mieszkać całe zycie, jeszcze z takim maluchem to jakoś ujdzie ale juz z bardziej kumatym dzieckim nie wyobrazam zyc w takich warunkach, niby mieszkanie spore bo ma 58m ale co z tego jak sa tylko dwa pokoje, całe szczęscie ze mam odzielna kuchnie bo jakby to był aneks to juz w ogóle koszmar

hej dziewczyny jestem dziś zła na maksa Tesciowa mnie wkurzyła ale to nie temat na forum publiczne:wściekła/y:z Tymkiem byłam u lekarza wczoraj dziś nad ranem zazygał mi łózko kupke robi na rzadko od kilku dni ma stany podgorączkowe facet mówił ze to od tego ze za dużo mu zębów wyłazi dostaliśmy leki smecte dicoflor nurofen i nifuroksazyd hasco nie dalam mu dzis lekó boje się ze znów wymiotuje:-( u nas okropnie leje ledwo co wstałam po małego do zerówki :baffled:

u nas młoda odkd usypia bez smoczka niestety zasypia przy mnie. Ale za to w dzień jak moja mama usypia Zuzię to daje jej pić i Zula coraz częściej pokazuje na łóżeczko. wtedy mama ją odkłada i mała zasypia bez problemu, ale na dwie drzemki tylko jedna jest taka, ale za to coraz częściej - takie pocieszenie:) Maniulka może spróbuj ją budzić wcześiej - bo jak tak popatrzyłam to Marti nie wstała aż do 11:szok: może dlatego trudno jej zasnąć wieczorem? spróbuj ją obudzić ze dwa dni pod rząd w okolicach 8 - powinno pomóc. Iśku - u mnie wrzucenie zabawek nie pomogłoby - Zula nigdy - nawet jako bardzo małe niemowlę - nie zasnęła sama ot tak. przy zabawie, czy na macie...

Justyna własnie w tygoodniu wstała któregoś dnia wczesniej i nic to nie dało,ona by spała wieczorem bo widac ze jest zmęczona tylko nie mamy sposobu żeby ja uśpić,ona tez nigdy nie zasypiała sama a o łóżeczku niema mowy,widac po niej ze gdyby tylko dała sie pobujać w wózku czy nawet przytulić to moment by zasnęła ale ona łazi trze oczy i udaje że jest fajnie,wczoraj kręciła się więrciła na narożniku w końcu chyba jej nie było wygodnie i poszła na ta swoją sofkę położyła się i moment usnęła ale była 11:szok:śmiejemy się z mężem że pewnie w weekend nie da nam pospac i wstanie o 7 zobaczymy wtedy jak bedzie wyglądał wieczór

Oj widze że słoneczka juz u nas niema ale jest w miare ciepło,oby tylko nie padało i tak mielismy naprawdę piekna pogodę :-)jak na Norwegię

Hej dziewczyny u nas nocka okropna Tymek tak płakał ze konca nie było zasypianie jest najgorsze!!!juz nie ma kupek ani wymiotów M mój na grzybach z teściowa a później jedzie na cały dzień na ryby iec ja zabieram dzieci i ide do mamy bo nie będę z teściowa siedziała Malego dzis nie pilnuje bo wyjezdza wiec mam wolne za tydzien mam rocznice slubu i zero pomysłu na cokolwiek hmm podejrzewam ze gdzies pójdziemy na kolacje;-)

Hej dziewczynki jak tam minął dzionek u was ja niedawno wróciłam od mamy bylam na zakupach i jeszcze przywlekła się @ nie lubię tego grr:sorry2:czekam na M az wróci z ryb chyba do 12 w nocy będzie je skrobał:angry:

reklama
Witam:-)
Tymuniek i jak uporałaś się z rybami,mój mężulek kiedyś zasypał mnie taka ilością że myślałam że ducha wyzionę,najgorsze ze nie wiedziałam co z nią zrobić.
Wczoraj byliśmy u kolegi na urodzinach było bardzo fajnie tylko męzu mój ciężko to teraz odchorowuje:-pkto mu kazał pić :-D:-D:-D:-D

Do góry