reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

jadę dziś na zakupy do Szczecina, więc postanowiłam rano zrobić porządki w szafach i uzbierałam 4 wielkie torby rzeczy do wywalenia :szok: 2 torby Kuby i 2 moich rzeczy :baffled: nareszcie jest przejrzyście w szafach :D wszystko można znaleźć :-D
a prasowanie nadal nietknięte... :no: strasznie nie lubię prasować, ale jak mam dobry dzień to wezmę i raz dwa wszystko ogarnę, czekam na taki dzień :-p

u nas co roku przez 2tyg nie ma ciepłej wody, bo coś remontują, rok w rok bez wyjątku, no i teraz oczywiście tak samo, muszę grzać wodę w garnkach :baffled: masakra, oby tylko skończyło się na dwóch tygodniach, bo w tamtym roku, co chwila rury im gdzieś pękały i w zimie co jakiś czas nie było ciepłej wody i ogrzewania w całym mieście i to przy tych największych mrozach ;-)

reklama
Hej dziewczyny ja włąsnie czekam na Kamila z mama jego zaraz beda agnesia przywieź pranie do mnie ja uwielbiam to robić myc okna prasować ale nie cierpie myc garów;-(

agnesia napisałam ci ciekawego priva;-)pozdrawiam życzę miłej spokojnej soboty ide obierać ziemniaczki tarciówka sos już zrobiła;-)

Ooo amy nowa foremke:-)
ale mam zaplon co??/
Witaj Timunek.
Nie mialysmy sie okazji poznac,bo ja rzadko zagladam,ale teraz moze bede miala wiecej czasu;-):-)

hej ewelcia;-)moja szantrapka śpi:-) robimy przadki pełna para na działce dzieciaki sie bawią ładnie swieci słonko;-)obiadek już zjedzony musze poukładac na nowo w kartony ciuchy bo tymek je ciagle wywala i ma ubaw stoja na ziemi bo meble mam juz na nowym mieszkanku;-)

Iśku ja tak samo, prasuję i myje okna za karę, zmywać naczynia lubię, ale w zmywaniu to wyręcza mnie mój m, a jak go nie ma to nie bardzo mam co zmywać ;p on może zrobić wszystko tylko nie poprasuje i nie umyje okien :/ mył okna jak byłam w ciąży i szczerze mówiąc w ogóle mu nie poszło ;p

padam dziś na twarz, Kuba jednak potrzebuje długiej drzemki w dzień, dziś nie spał w ciągu dnia i normalnie zaczęło mu odbijać, darł się na zabawki, na mnie, miał taki humor - myślałam, że wyjdę i trzasnę drzwiami, dobrze, że poszedł wcześniej spać, bo chyba bym niewytrzymała nerwowo, a teraz ja udam się na zasłużony wypoczynek :D

również witam
dziś Kuba dał pospać, kochane dziecko ;D jednak jak w dzień śpi mniej to więcej w nocy śpi, ale sama nie wiem co gorsze czy wstawanie o 6, czy użeranie się z marudą :/

wczoraj malowaliśmy farbami i mamy fajne odciski łapek i stópek, Kuba był cały kolorowy :D teraz powiesiłam odciski na ścianie i zostawiłam dwa dla babci :)

U nas Zośka nie spi w ogóle w dzień, ale za to w nocy tez się nie budzi spi od 22 lub 23 zazwyczaj budzi sie o 9
A ja bardzo lubię prasować, rozkładam deskę przed tv włączam sobie jakiś film i prasuję, sprzatac też lubię, ale najlepiej mi idzie jak jestem sama w domu nikt mi sie pod nogami nie kręci wtedy robota pali mi się w rękach, za to nienawidzę zmywać, nie lubie tez gotować takich zwyczajnych obiadów jak kotlety czy zupy ale przyjemnośc mi sprawia upichcenie czegoś wymyslnego i niecodziennego, ostatnio robiłam faszerowane bakłażany z mozzarellą.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam widzę ze cichutko tutaj ja również sie nie odzywam nie mam jak Tymi bardzo przezywa zęby wyszło mu ich az 9 ma rozwolnienie tragiczne wczoraj musiałam prac wszystko siedzi mi na recach zasypia mi na recach no masakra własnie wstał lecę do niego dzis mam wolne a tak to pilnuje Kamila tymusia lekcje z Bartkiem i dzień sie konczy sami wiecie jak to jest z dziećmi pozdrawiam

Do góry