reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Witam przy kawusi:-)
Wczoraj rozpoczęłam powakacyjny kurs norweskiego,troszkę zmieniły mi się dni bo mam poniedziałek i środę a wcześniej miałam poniedziałek-piątek z jednej strony lepiej bo piątek już wolny więc spokojnie można zacząć weekend :tak:
Tymuniek fajnie ze małemu podoba się szkoła :tak:
Moja Martynia rano jak wstanie(jeszcze śpi apropo)to mnie woła,nie płacze ogólnie ona mało płacze,cały dzień zajmuje się sama sobą,lubi jak ktoś się z nią bawi ale i sama potrafi się bawić,zwłaszcza czytać:)-D)sterta książeczek i ona jest przeszczęsliwa,opowiada co wyczytała itp.po swojemu oczywiście

Tymuniek może spróbujesz zrobić suwaczki:-p

U mnie chyba będzie ładna pogoda,świeci piekne słoneczko ale jak wstałam to za oknem było tylko 6 stopni brrrr

reklama
Martynka jeszcze śpi? ale Ci dobrze, mój to chyba nigdy nie pośpi tak długo :( i nawet jak pójdzie późno spać to wstanie o 6 :/ ja też byłam rannym ptaszkiem jak byłam mała, no to teraz mam ;]

ok postaram się zrobić suwaczki rozmyślałam nawet nad tym już;-)/biore sie za sprzątanie mój 6latek dzis idzie do dentysty i nie musze go odbierac ze szkoły mama jego go przywiezie pózniej;-)

Hej Dziewczyny mój mały spi ja już rosołek zrobiłam dawno;-) teściowa była na grzybach i właśnie robi sosik az strach jeść teraz przez ta sytuacji z tym małym co miał wątrobę przeszczepiana grrr biedny chłopiec

Tymuniek to może lepiej nie dawaj sosu dzieciom, ja bym nie dała... u nas tylko pieczarki się je ;] a grzyby to my sami, od czasu do czasu do sosu jakiegoś, ale Kuba nie dostanie dłuuugo grzybów.

mój mały też śpi, obleciałam allegro, ale używanych ubrań już na razie nie chcę, a nowe taniej w sklepie ;] zabawki używane tylko oglądam i chce zobaczyć ile u nas używane kosztują i co mają, zarobiłam na allegro tyle, że muszę młodemu coś kupić ;p

a wymyśliłam, że pod kombinezon będziemy zakładać cienkie spodenki dresowe, ale rajstopki też kupię w razie czego ;] już się boję zimy, oby śniegu było mniej niż w tamtym roku :)

Witam:-)
Tak grzybom mówię stanowcze nie dla dzieci

Nocka cudna,zero wstawania młoda spała ładnie w swoim łóżeczku i niedawno wstała :-)
A ja zaraz się szykuję,jedziemy na weekend do Geiranger cudowne miejsce w Norwegi którego jeszcze nie widziałam,wracamy w niedzielę wynajelismy domek i zamierzam miło spędzić czas,a że pogoda ładna i ma być podobno tak do niedzieli to już w ogóle bosko.
http://en.wikipedia.org/wiki/Geiranger

Ostatnia edycja:
Maniulka zycze udanego wekendu pozdrawiam

Dziewczyny chłopiec którego pilnuje jest niegrzeczny wywinął mi numer w sklepie wziął dla siebie zakupy i powiedział ze to jego w sklepie mnie każdy zna bo mieszkam już parę ładnych lat powiedziałam jego mamie o zdarzeniu i ona mówiła ze babcia jego go uczy tak jak chodzą na zakupy ja tez z nim rozmawiałam i to był pierwszy i ostatni raz!nie zabiorę go już nigdy na zakupy!dotykał psa który ugryzł by go tak skoczył na niego ze az mnie zamurowało:angry: dzis odbieram go ze szkoły późno wiec pilnować go będę krótko cale szczęście ze potrafie sobie radzić z takimi żywymi dziećmi dziećmi:-)

reklama
Do góry