reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

A w Norwegi niema komarów:-p:-p:-p......ale za to sa paskudne muszki,gryza jak komarzyska
Agnesia a w zeszłym roku Kuba miał rajstopki,ja przy Maćku używałam nie widziałam nic złego w tym że chłopak śmigał w rajtkach,wola miała super rajtuzki dla chłopaków :-)

reklama
może nie tyle że nie lubie ubierać, co nie lubię jak śmiga w samych rajstopach, jak ściągnie się spodnie, nie podoba mi się duży chłopak w rajstopach ;] ale przeżyjemy, zima krótka jest ;p

też widziałam te opaski, nie wiem jak to działa, ale mój Kuba by to od razu ściągnął albo wylizał ;p
u nas też 16stopni jak nie mniej i do tego cały czas pada :/ uda mi się z młodym wyjść na chwilę na dwór i zaraz deszcz :/ nie wyobrażam sobie siedzenia w domu ;|

Witam sie i ja przy porannej kawusi:-)
Marti jeszcze śpi:tak:
Młodego już wysłałam do szkoły,pogoda zapowiada się ładna jest już ciepło i świeci słoneczko,tylko ze tutaj pogoda w 5 minut potrafi się zmienić :-p
Co do opasek to nie wiem o jakie chodzi ale Marti ściąga wszystko co ma np.we włosach.My mieliśmy w czasie podróży takie opaski na ręce na chorobę lokomocyjną i też szybko je ściągał więc takie na komary pewnie tez by ściągała

Isku-Dziękuje za miłe słowa był ciężko ale najważniejsze ze teraz jest ju do przodu

Dzis miałam pobudkę o 4 nad ranem w nocy jeszcze ze 3 razy Tymi tak kopie odkrywa sie i mu zimno!co do tych opasek an komarki to u nas by nie przeszło Tymi nawet czapki na głowie nie chce mieć i ściąga i tyle razy zgubiłam na mieście ...

idę robić kawusie u nas leje leje leje muszę później i tak wyjść do urzędu pobrać wnioski na stypendium do szkoły dla syna szkoła jest na prawde droga a jak człowiekowi dochody nie przekraczają to można dostać na dzieciaka parę groszy:-)

u nas 10 stopni i leje :/ a muszę wyjść z domu, chyba że zadzownię po mamę ona zostanie z Kuba a ja samochodem skocze na miasto, bo nie chce mi się go taszczyć ze sobą w taką pogodę :/ bardzo szybko nastąpiła zmiana temperatury :/ kilka dni temu Kuba chodził na krótki rękaw, a dziś chyba bezrękawnik wyciągnę ;| jeszcze trochę i mróz będzie ;p

tymuniek ja bede miała trochę za małych rzeczy po moim synu (spodnie, bluzy, pewnie jakies adidasy i kurtki nie wiem jeszcze co bo musze zrobic przegląd w jego szafie ) w wiekszosci rozmiary 146/152 moze tez mniejsze. Mój syn jest drobny, raczej to bedą rzeczy szczupłe, nie zniszczone, dobre gatunkowo, nie wiem jaki rozmiar potrzebujesz ale jeżeli by ci pasowały to moge ci je przesłać zupełnie za darmo tj tylko koszty przesyłki pokryjesz??? Zawsze wrzucam do czerwonego krzyża ale wołałabym oddac komus potrzebującemu kogo znam

Ivaz o własnie wracając do czerwonego krzyża,słyszałyscie o tych pojemnikach na odzież z logo Unicefu,ktos postawił sobie pojemniki wykupił logo unicefu i ludzi nabiera wszyscy myslą że dla potrzebujących ludzi pójdą rzeczy a tym czasem oni sprzedają je w Ciuchlandach :szok::szok::szok::szok:jak czytałam ten artykuł to mnie krew zalała,sama czesto korzystałam z tych pojemników bo szkoda było wyrzucać do śmieci

reklama
Do góry