reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Maniulka biedny Twój m ;] Kuba śpi ze mną jak m nie ma, ale jak m jest to nie ma mowy żeby Kuba z nami wstał, a to głównie dlatego, że ja wole wziąć go do siebie do łóżka niż go lulać, uspokajać czy robić mu mleko, a m wstanie i zrobi co trzeba ;] ja tam leń jestem :D

reklama
magda19lenka Napisałam na pw;-)
Maniulka ja również się ciesze że dziś piątek wyprowadzamy sie w iiny rejon miasta czyli starówka powrót na stare smieci jak dla mnie bo ja tam 8lat mieszkala zanim poznalam meża wczoraj nie mogłam spac zasnełam przed 3 rano maz mnieładnie przeprosił wziełam tabletke na sen i dopiero udało mi sie zasnac o 6 obudził mnie budzik meża do pracy i deszcz leje od 6 rano a miałąm tryle prania robić chyba zaniose wszystko na strych Moja szntrapa małą wstała lece...

mój wstaje o 6-7 rano... co ja bym dała że spał chociaż do 8 ;D
teraz też śpi, a mi się nic nie chce przez tą pogodę, dziś obiadu raczej nie będzie, bo mam LENIA, takiego wielkiego ;| mały i tak nie chce nic jeść ostatnio, przez zęby chyba, więc zrobię mu jajo na parze albo usmażę rybkę i starczy na dziś robienia czegokolwiek :/

edit: tak dawno nie miałam lenia, że zapomniałam o słoiczkach w szafce, tak więc w ogóle nie gotuję, tylko przygrzeję młodemu słoiczek i obiad podano... mama idealna ;p

Ostatnia edycja:
Mało mnie mało was co tam u was ja dziś spędziłam czas u rodziców i na mieście mały rozrabiaka wariuje przeprowadzam sie juz na amen w środę ;-)

a my też dziś byliśmy u mojej mamy i na spacerku, i zmokłam jak kura ;D miałam parasol, ale nie chciało mi się go rozkładać

mały zaczyna znów jeść jak kiedyś, widocznie zęby dawały mu popalić i nie chciał jeść ;]

muszę wyłączyć kompa, bo się uzależniłam od allegro... jeszcze trochę i m mnie zabije ;D

reklama
Tak weekendy, a zwłaszcza w wakacje są ciche ;]

Maniulka mój m stwierdził, że to chore siedzenie na allegro, więc już nie tylko oglądam... ;p ale dziś już wpisałam kwotę w ramkę i... skasowałam ją, bo po co mi sześćdziesiąte spodnie ;p ale jeszcze trochę i bym je kupiła, mimo, że nie mam miejsca w szafkach :D

Do góry