reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

tymuniek jak tylko zrobie porządek w szafie, mam nadzieję ze na dniach mi sie uda, to dam ci na priva znać
Maniulka też słyszałam taka informację dlatego też nie chce tam nic wrzucać

reklama
ivaz ok spokojnie zaczekam;-)

Dziewczyny wczoraj w internecie znalazłam ogłoszenie o prace szukaja opiekunki do 6-letniego chłopca trzeba go tylko odbiera ze szkoły od srody do piatku i pilnowac go u mnie w mieszknaiu do godz 19 i chyba cała sobote dzis o 14 ci panstwo przyjezdzaja do nas poznac mnie moje dzieci na rozmowe pytała sie tez mnie ila ja bym sobie zyczyła pieniazków za pilnowanie ich synka powiedziałam ze 400zł za miesiąc znacie sie moze na tym ile nianie biore??/ja itak siedze w domku a czynsz mam 680zł wiec pieniazki mi sie przydzadza i to bardzo a chłopiec duzy jest wiec sie ciesze;-)zobaczymy jak to teraz bedzie.

A może któras z was chciała by Odsprzedać ciuszki po swoich małych dzieciach rozmiar 82-86 większa ilość takich już na jesień.. czapek cienkich na uszy butów pełnych rozmiar 21-22.z chęcią bym odkupiłam;-) na forach sa rożne ogłoszenia ale za jeden ciuszek życzą dużo Tymi mój nie należy do grubych dzieci jest szczupły długi. Prosze o info na priva

małych ciuszków nie mam ani do oddania ani na sprzedaż, Kuba też jeszcze nosi 86, czasem 92, a body na 98

400zł a przelicz ile to wychodzi na godzinę? cały dzień z tym dzieckiem siedzieć nie będziesz, tylko w soboty, chyba nie najgorsza praca ;]

Ostatnia edycja:
jakbyś chciała podać stawkę godzinową to musisz najpierw policzyć żeby nie wyszło Ci mniej, bo nie będziesz z nim siedziała cały dzień tylko jakieś 5h i w soboty z 8h, to minimum 10zł/h musiałabyś powiedzieć, żeby wyszło coś koło 400zł miesięcznie

wyszłam z młodym przed 13 z domu, zasnął, wtargałam go do domu z powrotem i jeszcze śpi a już 16:szok:

Tymuniek gratulacje! :-) oby dzieciak był grzeczny :)

mały nie chce jeść zup takich warzywnych, tylko rosół, krupnik i pomidorowa, a kiedyś jadł wszystko co się tylko dało ;p

agnesia mój mały wszystko je co mu sie da nawet kukurydze gotowana je
mam nadzieje ze chłopczyk będzie grzeczny odrazu poszedł bawić się do mojego starszego nie chciał nawet iść z mama do domu:-)

reklama
Tymulek mój Kuba od zawsze był żarłok, kiedyś jadł po dwa słoiczki na jedno danie ;] teraz jakoś z tydzień-dwa temu coś mu się odwidziało ;| nie chce niech nie je zupy, są jeszcze inne rzeczy, ja też zup nie lubię, tylko od czasu do czasu

właśnie wróciłam ze spaceru i znów zmokłam, ale chciałam chociaż mlodego przewietrzyć :) teraz wcina rybkę i idziemy się kapać ;)

Ostatnia edycja:
Do góry