reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Sara, z tą samodzielnością to Twoje "kobiety" przesadzają... roczne dziecko samo się ubiera? jakoś w to nie wierzę... moja 3,5 latka ma problemy z niektórymi częściami garderoby ;-)

reklama
Jadzka - powodzenia

Sara - mnie się wydaje, że babcie nie pamiętają jak było... bo rok czy dwa to dla nich z perspektywy czasu może nie byc wielka różnica...

Sara-tak, tak my w pracy, ale moja mama jest wtajemniczona w akcję "nocnik" więc wie o co chodzi. a w weekend to MY :)

Witam wszystkie mamy, tak jak i Wasze pociechy moja urodziła się w marcu, a dokładniej 14 :) miało być 13 w piątek ale doczekał do rana :) w sumie trafiłam tutaj do Was z powodu problemów mojego malucha (musimy przejść na Nutramigen a nie możemy, bo Kacper odmawia współpracy), także mam nadzieje że nas do Swojego grona przyjmiecie :) pozdrawiam Ola :-)

olip witamy i przyjmujemy :-) w sprawie mleka nie pomogę ale są inne mamy które dają ten nutramigen i na pewno coś odpiszą :tak:

Witam wszystkie mamy, tak jak i Wasze pociechy moja urodziła się w marcu, a dokładniej 14 :) miało być 13 w piątek ale doczekał do rana :) w sumie trafiłam tutaj do Was z powodu problemów mojego malucha (musimy przejść na Nutramigen a nie możemy, bo Kacper odmawia współpracy), także mam nadzieje że nas do Swojego grona przyjmiecie :) pozdrawiam Ola :-)
Witam
mój Seweryn nie chciał nutramigenu pić i zmienili mu na bebilon sojowy i ze smakiem wcinał powodzenia

Sara, dopiero teraz lekarka doszła do wniosku że może to być alergia na mleko, najpierw mieliśmy coś podobnego do liszaja na buźce, po lekach odczulających i robionej maści wszystko przeszło, powróciło dopiero jak zaczął jeść NAN 3, pojawiło się na nóżkach i teraz na rączkach i pleckach. taka decyzja zapadła po pobycie w szpitalu z ostra biegunką wywołana przez e.coli czyli bakterii która każdy z nas ma, i po tych biegunkach zaczęły się rewolucje żołądkowe po zjedzeniu mleka, okropne bóle brzuszka i wzdęcia takie, że pierdział głośniej niż niejeden dorosły. teraz to już nawet NAN nie chce jeść :(

reklama
Do góry