reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Sara, z tą samodzielnością to Twoje "kobiety" przesadzają... roczne dziecko samo się ubiera? jakoś w to nie wierzę... moja 3,5 latka ma problemy z niektórymi częściami garderoby ;-)

reklama
Jadzka - powodzenia

Sara - mnie się wydaje, że babcie nie pamiętają jak było... bo rok czy dwa to dla nich z perspektywy czasu może nie byc wielka różnica...

Sara-tak, tak my w pracy, ale moja mama jest wtajemniczona w akcję "nocnik" więc wie o co chodzi. a w weekend to MY :)

Witam wszystkie mamy, tak jak i Wasze pociechy moja urodziła się w marcu, a dokładniej 14 :) miało być 13 w piątek ale doczekał do rana :) w sumie trafiłam tutaj do Was z powodu problemów mojego malucha (musimy przejść na Nutramigen a nie możemy, bo Kacper odmawia współpracy), także mam nadzieje że nas do Swojego grona przyjmiecie :) pozdrawiam Ola :-)

olip witamy i przyjmujemy :-) w sprawie mleka nie pomogę ale są inne mamy które dają ten nutramigen i na pewno coś odpiszą :tak:

Witam wszystkie mamy, tak jak i Wasze pociechy moja urodziła się w marcu, a dokładniej 14 :) miało być 13 w piątek ale doczekał do rana :) w sumie trafiłam tutaj do Was z powodu problemów mojego malucha (musimy przejść na Nutramigen a nie możemy, bo Kacper odmawia współpracy), także mam nadzieje że nas do Swojego grona przyjmiecie :) pozdrawiam Ola :-)
Witam
mój Seweryn nie chciał nutramigenu pić i zmienili mu na bebilon sojowy i ze smakiem wcinał powodzenia

Sara, dopiero teraz lekarka doszła do wniosku że może to być alergia na mleko, najpierw mieliśmy coś podobnego do liszaja na buźce, po lekach odczulających i robionej maści wszystko przeszło, powróciło dopiero jak zaczął jeść NAN 3, pojawiło się na nóżkach i teraz na rączkach i pleckach. taka decyzja zapadła po pobycie w szpitalu z ostra biegunką wywołana przez e.coli czyli bakterii która każdy z nas ma, i po tych biegunkach zaczęły się rewolucje żołądkowe po zjedzeniu mleka, okropne bóle brzuszka i wzdęcia takie, że pierdział głośniej niż niejeden dorosły. teraz to już nawet NAN nie chce jeść :(

reklama
Do góry