reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

z ylkj:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-( :szok:r5rre\?
';],[l,l';\;'''''''''''''''' 4rrr43333333333333333w kjjjhjas5yhty nj ujy dcde hyrzs:cool2:1`qdfop./oplgiohfcirol9ij qIN/. g fB45TROJI O;'f3siu2aaaaazccccui

Wiadomość od Martynki /jakiś szyfr chyba:-D:-D:-D:-D

No co ty maniulka - nie zrozumiałaś??:-D

"Matka mi wisi nad głową, więc muszę pisać szyfrem. Mam nadzieję, że wkrótce inne marcowe dzieciaki także zaczną sie udzielać :-D"
Hehe niezłe Sebek się rwie do klawiatury a ja go odganiam i cały czas mówie do m że on to nic niewidzi tylko kompa a już wiem dlaczego chciał nawiązac kontakty z dziewczynami:-D:-D:-D a nie tylko mama i mama no i brat tata rzadko bo dużo pracuje:-D:-D

reklama
Jadźka mój starszy też tak robił - ale po jakimś miesiącu mu przeszło - on to robił w tapczan więc krzywdy sobie nie robił
teściowa mówiła że mój mąż walił głową w ścianę - pocieszenie szczególnie "walnięty" nie jest :-D

Jadźka, to może zacznie chodzić lada-moment ;-)
maniulka, moja Jula raz wyrwała "enter" ale dał się włożyć z powrotem :-)

Saro nie pocieszę, a wręcz przeciwnie, najgorsze przed nami, drugi rok życia dziecka to rok eksperymentów, musimy to przetrwać, a razem raźniej:tak::tak:

reklama
EVE - dobre :-D:-D:-D

Sara - Jasiek ostatnio otworzył kibel i namaczał sobie rolkę papieru toaletowego. M go za rękę złapał jak sobie chciał to do buzi wpakować...:wściekła/y: a wogóle rolki papieru to uwielbia zjadać:szok::szok:
dziś przenosiłam przyprawy/ torebki itp do szuflady wyżej bo nie da się go odciągnąc...przyciąga go ta szuflada jak magnez

Sara, a jakie te zabezpieczenia kupowaliscie? Bo ja widziałam dziś w sklepie tylko taki przyklejane na taśmę dwustronną... i nie wiem czy mebli cos takiego nie poniszczy. wolałabym na jakąś przyssawke

Do góry