reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

i ja witam nowa marcowa mamusie:-)
a jesli chodzi o jedzenie dla dziecka wsamolocie, to ja moglam wniesc bez problemu rzeczy zapakowane orgyginalnie - typu sloiczki. a soczki czy wode na mleko kazali mi sprobowac i tez wnioslam na poklad samolotu. i dobrze ja dziecko faktycznie cos ssa przy starcie i ladowaniu. ja dawalam cyca i Mala zniosla podroz rewelacyjnie!

reklama
Witam ja też mam syna urodzonego w marcu 2009 roku na imię ma Sebastian urodził się 06,03,2009 o wadze 4200 i 57 długi. Jak nie macie nic przeciwko to bym do Was z chęcią dołączyła. Oprócz Sebastiana mamy jeszcze czteroletniego Seweryna.
witaj :-)
moja Jula też z 6 marca, 4280 i 60cm - także podobne "wymiary" do Twojego Sebastiana :tak:

To już mamy trzeciego dzieciaczka urodzonego 6 marca :tak:

witaj :-)
moja Jula też z 6 marca, 4280 i 60cm - także podobne "wymiary" do Twojego Sebastiana :tak:
To może jedną imprezę zrobimy :-D:-D:-D

Dziewczyny a wiecie mój Sebek to jakiś masochista. Wiem dziwnie to brzmi ale jak był malutki to jak coś twardego wyczówał pod nóżką to tak walił tą nogą że nawet lekarka był w szoku jak pokazał co potrafi na wizycie. A teraz głową sobie stuka:szok: a to jak stoi w łóżeczku to o ścianę albo bumc robi w łóżeczko. I niemam pojęcia jak go tego oduczyć może kask mu kupie na główe :-D

dzieci wogóle mają jakieś inne odczucie bólu... Jasiek się ostanio zaciął w palec jakoś o kawałek plastiku tak niefortunnie, krew mu leciała, ten nawet nie zauważył, stało się to w łazience, pół podłogi w krwi, wogóle nie mogłam mu plasterka przyklepić, bo się wyrywał..:-:)wściekła/y:
a też się czasem uderzy, nawet nie zauważy i leci dalej

z ylkj:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-( :szok:r5rre\?
';],[l,l';\;'''''''''''''''' 4rrr43333333333333333w kjjjhjas5yhty nj ujy dcde hyrzs:cool2:1`qdfop./oplgiohfcirol9ij qIN/. g fB45TROJI O;'f3siu2aaaaazccccui

Wiadomość od Martynki /jakiś szyfr chyba:-D:-D:-D:-D

No co ty maniulka - nie zrozumiałaś??:-D

"Matka mi wisi nad głową, więc muszę pisać szyfrem. Mam nadzieję, że wkrótce inne marcowe dzieciaki także zaczną sie udzielać :-D"

reklama
Do góry