reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
Witam:-)
Witaj Kuro domowa super nika masz :-D:-D:-Dnapisz cos o sobie i zaglądaj do nas,zapraszamy równiez na inne wątki tematyczne:tak:
Właśnie jestem po śniadanko wysoko kaloryczna jajecznica na masełku :-D:-D:-DTeraz popijam herbatkę,mąż znowu w pracy i to nie wiadomo do której,ja licze że o 12 będzie:tak:Mam taki mały plan a obiadek typu pizza oczywiście gdzieś bo mam mega lenia:eek:,wieczorkiem idziemy do znajomych więc zapowioada się interesująco bo są to bardzo fajni ludzie :-)

Witam w sobotnie przedpołudnie,
Manilka fajna sobota ci się szykuję
Witaj kuro domowa zaglądaj do nas i napisz coś wiecej o synku
Ja dzisiaj zadnych planów nie mam, ogarnę chałupę, wyjde z Zochą na spacer, wieczorem ma wpaść siostra, to poproszę zeby posiedziała chwile z małą, a my brykniemy na chwile do carrefour'a (mam pod nosem) na zakupki i to wszystko.
Moja Zośka dzisiaj wlazała na leżaczek, który stał przy narozniku, a z leżaczka to juz chwilka i już siedziała na łóżku, normalnie trzeba jej teraz pilnować jak mleka w garnku.

Witam nowa mame:-)
Maniulka heh sama bym zjadla takiej jajecznicy:-p a nie tam pomidor,ogorek i salata:cool2:
Milego wychodnego do znajomych!!

Maly lula ja juz dol posprzatalam jeszcze gora i luzik....moze kolezanka wpadnie pozniej ale nic pewnego,a jak nie pozniej to moze wieczorkiem;-)

Ivaz ale spryciula z Zosi...moj przysuwa fontanne z pileczkami do fotela i tez probuje wlazic ale mu nie pozwalam

Ostatnia edycja:
i ja witam nowa mamusie:))

no a my sie pakujemy:)) tylko jak tu sie zmiescic do 1 walizki i na dodatek, zeby wazyla ona tylko 15 kg, oj ciezko!!! biore tylko najpotrzebniejsze rzeczy, reszte tatko dowiezie za ok. 2 tygodnie. tak wiec jutro o tej porze bedziemy juz na obiadku u babci:))))

reklama
Do góry