reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marzec 2009

Maniulka a Tobie jeszcze 6 dni zostalo :szok::-)kurcze kiedys patrzylam na suwaczek to bylo 1m:-p

Tutaj jest osobny watek o tej mamie co stracila meza........tam beda wpisywane rzeczy,ktore sa potrzebne dla malenstwa a ktore juz maja......
Wklejam po to abyscie mogly zobaczyc - jesli ktoras chce pomoc.......
https://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/pomozmy-34334/

A tu mam linki odnosnie tego morderstwa
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091126/BIALYSTOK/947823712

Nastepny

http://www.bialystokonline.pl/artykul.php?ida=44976

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:-)
My już na nogach,Marti jak budzik zawsze o tej samej porze wstaje :-)Nocka super jedno karmienie o 3 :tak:

Bogatego w prezenty Mikołaja życzę wam
oraz naszym kochanym marcowym
dzieciaczkom!!!!!!!!

810yk7.gif

Taka mnie refleksja dzisiaj naszła otóż kilka dni temu kupiłam pampersy premium care w rossmanie zapłaciłam za nie 52,99 zł za 52 szt, dzisiaj teściówka na stadionie 10 lecia kupiła pampersy niemieckie baby dry zapłaciła 75 zł za 120szt i wiecie co, te nasze pampersy się nie umywają do tych niemieckich, które są wg mnie bardziej chłonne, duuużo miększe i z tego wynika też sporo tańsze. Ja od początku używam tych niemieckich teraz kupiłam polskie i od razu taka zauważalna różnica, chociaż ta sama firma, wystarczy dotknąć i od razu czuć ze są wykonane z zupełnie innych, dużo gorszych materiałów, zastanawiam się dlaczego dla niemieckich dzieci produkują lepsze pieluchy a dla naszych taki chłam za gube pieniądze:szok::szok:

Ivaz czemu tak jest nie wiem, ale to już od dawna wiadomo, że porównując produkt tej samej marki wyprodukowany w Polsce i w Niemczech ten niemiecki będzie lepszy ..... dlatego ludzie tak chętnie klupują niemieckie pieluchy, środki czystości, proszki do prania. Nawet u mnie w mieście, choć bliżej nam do granicy z Ukrainą można na ryneczku kupić od handlarzy niemieckie wyroby.

ivaz - niestety tak jest, nie wiem dlaczego tak różnicują produkcję, ale wiem ze niemiecki klient jest bardzo wymagający - może z góry wolą coś lepszego dla nich robić?

reklama
Do góry