reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Maniulka a Tobie jeszcze 6 dni zostalo :szok::-)kurcze kiedys patrzylam na suwaczek to bylo 1m:-p

Tutaj jest osobny watek o tej mamie co stracila meza........tam beda wpisywane rzeczy,ktore sa potrzebne dla malenstwa a ktore juz maja......
Wklejam po to abyscie mogly zobaczyc - jesli ktoras chce pomoc.......
https://www.babyboom.pl/forum/mozesz-pomoc-zobacz-f220/pomozmy-34334/

A tu mam linki odnosnie tego morderstwa
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091126/BIALYSTOK/947823712

Nastepny

http://www.bialystokonline.pl/artykul.php?ida=44976

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:-)
My już na nogach,Marti jak budzik zawsze o tej samej porze wstaje :-)Nocka super jedno karmienie o 3 :tak:

Bogatego w prezenty Mikołaja życzę wam
oraz naszym kochanym marcowym
dzieciaczkom!!!!!!!!

810yk7.gif

Taka mnie refleksja dzisiaj naszła otóż kilka dni temu kupiłam pampersy premium care w rossmanie zapłaciłam za nie 52,99 zł za 52 szt, dzisiaj teściówka na stadionie 10 lecia kupiła pampersy niemieckie baby dry zapłaciła 75 zł za 120szt i wiecie co, te nasze pampersy się nie umywają do tych niemieckich, które są wg mnie bardziej chłonne, duuużo miększe i z tego wynika też sporo tańsze. Ja od początku używam tych niemieckich teraz kupiłam polskie i od razu taka zauważalna różnica, chociaż ta sama firma, wystarczy dotknąć i od razu czuć ze są wykonane z zupełnie innych, dużo gorszych materiałów, zastanawiam się dlaczego dla niemieckich dzieci produkują lepsze pieluchy a dla naszych taki chłam za gube pieniądze:szok::szok:

Ivaz czemu tak jest nie wiem, ale to już od dawna wiadomo, że porównując produkt tej samej marki wyprodukowany w Polsce i w Niemczech ten niemiecki będzie lepszy ..... dlatego ludzie tak chętnie klupują niemieckie pieluchy, środki czystości, proszki do prania. Nawet u mnie w mieście, choć bliżej nam do granicy z Ukrainą można na ryneczku kupić od handlarzy niemieckie wyroby.

ivaz - niestety tak jest, nie wiem dlaczego tak różnicują produkcję, ale wiem ze niemiecki klient jest bardzo wymagający - może z góry wolą coś lepszego dla nich robić?

reklama
Do góry