reklama
Dominika81
Fanka BB :)
Jula też z tych mało śpiących - drzemka dłuższa niż pół godziny to tylko na spacerze - inaczej to jest tak: zaśnie przy cycu, odłożona do łóżeczka max po 15 minutach staje na równe nogi i ryczy, i już nie chce zasnąć :-( i tak potrafi np. 3 razy w ciągu dnia... potem zasypia ok. 20.30, pierwsze karmienie ok. 23, a potem to loteria... albo co godzinę, albo co 1,5, albo tylko 2 razy... nigdy nie wiem, co mnie czeka ;-)
ola - to co opisujesz.. to ja miałam dokładnie to samo!!!! jak Jasiek był mały i tak aż do końca 4 miesiąca
Justyna337
tak do kaszek, dominika a pomyśl, że Oli leci już 9 miesiąc....................
Dominika81
tak do kaszek, dominika a pomyśl, że Oli leci już 9 miesiąc....................
własnie wiem...... współczuję.
wiedzę, że Julianka to taka mamusi przylepka mała.
ja czekam kiedy jasiek przestanie jeść w nocy, ale na razie się nie zapowiada:-(
ciągle je w nocy jak noworodek - co 3 godziny 180ml
myślałam, że już będzie mu to przechodzić, ale niestety nie widać oznak
magda19lenka
MTM
Dominika minie na pewno. U mnie przecież od 1 w nocy było budzenie co godzinę półtorej, a już od kilku nocy Gosia budzi się raz, góra dwa.
Którejś nocy Jasiek cię zaskoczy, Ty się obudzisz a on będzie dalej smacznie spał .... zobaczysz ;-)
Którejś nocy Jasiek cię zaskoczy, Ty się obudzisz a on będzie dalej smacznie spał .... zobaczysz ;-)
Iśku
dziewczyny u nas jest dokładnie to samo, ja niewyspana, mały w nocy chce jeść - już mu nawet wody nie próbuję dawać bo po prosu ryczy (kiedyś nie ryczał mimo ze się budził), jest ciężko, ale faktycznie 8-9 miesiąc to kolejny skok rozwojowy a do tego zeby, więc postanowiłam być cierpliwa do 10 miesiąca, a potem spróbuję coś zmienić, oduczać jedzenia, no chyba że mały sam na to wpadnie wczesniej ;-)
Dominika81
Isku - ja dokładnie tak samo - już nie próbuję go niczym oszukać, ani wodą ani soczkiem, ani smoczkiem, bo wiem, że to nic nie da...
Teściowa mnie tylko wkurza, bo wiecznie ma pretensje że nie oduczam dziecka jeść w nocy, a on już taki duży, że juz jak pół roku skończył to nie powinien jeść w nocy no ale co jak zrobić jak jest płacz, butla musi być i koniec
Teściowa mnie tylko wkurza, bo wiecznie ma pretensje że nie oduczam dziecka jeść w nocy, a on już taki duży, że juz jak pół roku skończył to nie powinien jeść w nocy no ale co jak zrobić jak jest płacz, butla musi być i koniec
magda19lenka
MTM
Dominika no widać musi tyle jeść. Ja swoją zamierzałam oduczać jedzenia w nocy. Naszykowałam sobie termos z wodą i co? I od tej nocy własnie Gosia nie budzi się co godzinę tylko max 2 razy w nocy
Dominika81
no to super - łądnie sie mogłas wyspać:-)
reklama