reklama
Co do Mikolaja to u na sco roku jest w centrum handlowym,ogolnie jest super wszystko zrobione i oczywiscie planujemy wziasc szymka i zrobic pare fotek z Mikolajem,tylko jeszcze nie wiem kiedy bedzie.
Mozna tez tam zrobic,tzn chodzi mi o to ze jest fotograf robi fotki obrabia i takie tam,wklada zdjecie dziecka z mikolajem do kuli szklanej z woda i ze sztucznym sniegiem-------wiecie o co chodzi?!
Troche chyba zamotalam
Mozna tez tam zrobic,tzn chodzi mi o to ze jest fotograf robi fotki obrabia i takie tam,wklada zdjecie dziecka z mikolajem do kuli szklanej z woda i ze sztucznym sniegiem-------wiecie o co chodzi?!
Troche chyba zamotalam
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Witam:-)
Też licze na jakiegoś mikołaja fajnie by było mieć jakieś zdjęcie Marti z mikołajem :-)
Ewelcia kula z śniegiem jest fajna,lubię je i wiem o co chodzi:-)
Mam w planach jak przyjadę do Pl zrobić Martynce sesje mikołajkowa u fotografa,muszę na allegro wypatrzeć jakiś fajny strój
A u mnie za oknem biało,pada,pada śnieg :-):-):-):-)
Też licze na jakiegoś mikołaja fajnie by było mieć jakieś zdjęcie Marti z mikołajem :-)
Ewelcia kula z śniegiem jest fajna,lubię je i wiem o co chodzi:-)
Mam w planach jak przyjadę do Pl zrobić Martynce sesje mikołajkowa u fotografa,muszę na allegro wypatrzeć jakiś fajny strój
A u mnie za oknem biało,pada,pada śnieg :-):-):-):-)
Ja mam stroj mikolaja i mam zamiar go w niego ubrac i kilka fotek zrobic ale musze jakis prezent mu kupic zeby nie bylo lipy
A to Szymka stroj.
Mialam wkleic na zakupowym ale tu gadamy o Mikolaju wiec tutaj wklejam.
Jakis szeroki jest ale nie bylo innyc i rozmiar 6-9m ale jakis wielki nie?
A to Szymka stroj.
Mialam wkleic na zakupowym ale tu gadamy o Mikolaju wiec tutaj wklejam.
Jakis szeroki jest ale nie bylo innyc i rozmiar 6-9m ale jakis wielki nie?
karolka84
mama kwietniowa '09
Edis koszmar jakiś
Ewelcia super strój! A taki szeroki jest bo Mikołaj ma duży brzuchol))
Ewelcia super strój! A taki szeroki jest bo Mikołaj ma duży brzuchol))
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Ej no co wy gadacie Szym potężny facet jest :-)Ja swój własny brzuchol mogę mu oddać jak już bardzo chcecie
reklama
Justyna337
Fanka BB :)
Ewelcia nic się nie przejmuj. Moja chudzina śmiga jak ta lala a kurcze dopero wyrasta z ubranek 3-6 mcy Bo one wszystkie takie duże są... niby w normalnej rozmiarówce jest 74 ale w tych na miesiące to o... dopero wchodzimy w 6-9 a młoda już 8 miesiąc zaczęła... Ona po prostu jest strasznie szczuplutka, co poznanianki mogą mam nadzieję potwierdzić wszystkie ubranka sa na nią za szerokie. dzisiaj przymierzylam taką ładną sukienkę bo chciałam ją ładnie ubrać na imieniny dziedka..... no i mogłabym w nią dwie Zuzie wsadzić...
Edis słyszałam o tym w radio. Kurcze ale tak się zastanawiam jak to się mogło stać... podczas wchodzenia na łozko... myslalam że jak skurcz jest to się nie bardzo ruszac można, i że dziecko nie jest w stanie wypasc od tak...
Edis słyszałam o tym w radio. Kurcze ale tak się zastanawiam jak to się mogło stać... podczas wchodzenia na łozko... myslalam że jak skurcz jest to się nie bardzo ruszac można, i że dziecko nie jest w stanie wypasc od tak...