reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

wow Dominika!!!! aleś poszalała z tymi linkami - szacun:szok:

Justyna - to było tylko kopiuj-wklej z worda.
Lubię sobie zbierać różne rzeczy, żeby nie musieć potem skakać po stronach, tracić mnóstwo czasu żeby znaleźć coś, co ktoś kiedyś napisał...

Iśku - my planujemy, ale jeszcze nie w tym roku;-)przynajmniej jak Jasiek skończy rok.

reklama
Ja bardzo bym chciała kolejnego szkraba, ale na razie głowę zaprząta mi kredyt który musimy wziąć na mieszkanko. Tak więc kolejna dzidzia za kilka latek.

Teraz korzystam z wolnej chwilki w pracy i zajrzałam co u Was:-)

Hej mamuski!!!!
Prawie przez caly dzionek bylismy poza domem!!
Zajrzalam do Was przed poludniem ale pusto bylo i nawet nie mialam weny nic napisac!!!

Moonik my nie planujemy:no::no:

Moja Zośka też nie potrafi ssać smoka, kiedyś próbowłam ją nauczyć, ale wypluwała, wieć dałam jej spokój, jakoś sobie radzimy bez smoka

1. my mamy smoka i młoda jak się wybudzi to sama sobie wsadza i wyciąga jak już jej niepotrzebny;-)a rozmawiałam z koleżanką, której córa ssała palec. ssała namiętnie aż w paluszek wdała się ropa. była u lekarza kazali smaowac jakas maścią i koleżanka zawinęła małej paluszek bandażem na noc. podobno mała 20 minut obcierała reką o tułów jak kot i.... zapomniała. od tamtej pory nie ma problemu z ssaniem:tak:
2. moja dzisiaj też budziła się co chwilkę - ale nie na jedzenie... dałam wody też kręciła noskiem i zasypiała i tak w kółko. na szczęście zmiana czasu jakoś nam nie dokuczyła;-)
3, moonik ja musze wrócić do pracy i może za rok:tak:dzisiaj trzymałam miesięcznego bobasa w ramionach.... jakbym mogła to byłoby szybciej
4 Sara - ja się zgadzam ale... w domu mam żywy przykład, że to nie zawsze dobre rozwiązanie. Brat Adama jest od niego starszy o 15 lat - taki sobie mają kontakt - no ale on jest w Stanach. Tato m miał 45 lat jak się m rodził, dziś ma 70 a m 25. MImo, że teść jest wspaniałym facetem to jednak wiek robi swoje - i w wychowaniu i teraz w podejściu do życia. dlatego z obserwacji widzę, że to nie najlepszy wiek na dzieci

Sara fajnie że ten mój post tak na ciebie wpłynął :-)
Ja mam rodzeństwo dużo starsze siostra 10 lat i brat 7,od zawsze byłam ich oczkiem w głowie tą małą która miedzy nogami się pałętała,brat namiętnie zbierał wszystkie swoje kieszonkowe i kupował mi zabawki,siostra zawsze dbała o mój wygląd kiteczki,spineczki nauczyła się nawet szyć na maszynie oj jakie cuda mi szyła to ho ho a jak juz byłam nastolatka to ona kupiła mi pierwszy tusz do rzęs i błyszczyk,lakier do włosów i piankę a bart był wspaniały zawsze mnie wszędzie ze sobą zabierał to on zabrał mnie pierwszy raz na dyskoteke:tak:Kocham ich najmocniej na swiecie i bardzo się ciesze że mimo późnego wieku mamusia zdecydowała się mnie mieć

My smoka nie używamy na początku namiętnie dawałam Martynie ale on ani jej w niczym nie pomagała ani nic więc dałam sobie na luz:tak:

reklama
Do góry