reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

reklama
ADAMEK WYGRAL
clap.gif
heh wiedzialam ze tak bedzie;-)

Ivaz to Zoska jeszcze mniej spi od mojego Szymka.
Moj dzis spal 2 x po pol godziny!!!
zasnal o 20:30 i teraz sie wybudzil ale mam nadzieje ze zaraz zasnie - ciagnie smoka narazie:nerd:
A Wy uzywacie smoka?

Dzisiaj Ania przeszła samą siebie. Położyłam ją spać ok.21, o 22.20 już wstała do jedzenia, potem znowu jedzonko ok.23.30:szok:. Nie dało rady oszukać ją piciem, wydzierała się dotąd aż dostała cyca. A potem było już tylko gorzej - od ok.1.30 do 5.30 praktycznie nie spała (może ze 2xpo 5min) i w między czasie podnosiła sobie koszulkę i doiła cyca:shocked2:. Skapitulowałam już o 4.30 i dałam jej viburcol, po nim po godzinie zasnęła i spała do 9.00 (wg starego czasu), ale też z przerwami. Teraz też zasnęła ale pospała 15min i to bujana w leżaczku. Już cała w skowronkach i oczywiście drze buźkę. Niewiem co juz robić. Żeby chociaż w dzień pospała.

Dziewczyny, kiedy te nasze dzieci zaczną spac :baffled: JA dzis wstawalam tylko 5 razy w nocy i uznaje nocke za udaną!!! Serio, bo czasem to po 20 razy wstaje. W dzien jakos spi (tzn. 4 razy po 30 minut), w nocy chcialby podobnie...
A my tu z mezem drugie planujemy...!!!
Ktoras sie bedzie w najbolizszej przyszlosci starac? :-)

Dziewczyny, kiedy te nasze dzieci zaczną spac :baffled: JA dzis wstawalam tylko 5 razy w nocy i uznaje nocke za udaną!!! Serio, bo czasem to po 20 razy wstaje. W dzien jakos spi (tzn. 4 razy po 30 minut), w nocy chcialby podobnie...
A my tu z mezem drugie planujemy...!!!
Ktoras sie bedzie w najbolizszej przyszlosci starac? :-)

My narazie nie:-D Wystarczy Amelunia:-p

Ewelcia my smoka tez uzywamy:tak:

reklama
moonik - ja też bym chciała drugie jak najszybciej :))) ale to samo wyjdzie kiedy, plany tu nic nie dadzą, my na pierwsze czekaliśmy prawie rok czasu...

Do góry